Poliția Rutieră desfăşoară o acțiune cu forțe mărite, în Prahova. Vezi aici localitățile vizate

Poliția Rutieră desfăşoară o acțiune cu forțe mărite, în Prahova. Vezi aici localitățile vizate

*Acțiune de amploare în mediul rural*

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

La acest moment, polițiștii rutieri prahoveni desfășoară o acțiune cu forțe mărite în orașul Urlați și în comunele Ceptura, Chiojdeanca, Fântânele, Gornet Cricov, Iordăcheanu și Podenii Vechi pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice prin prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere cu urmări grave.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

În acțiune sunt angrenați polițiștii Serviciului Rutier Prahova, cei ai Polițiilor orășenești Urlați și Mizil, respectiv cei ai Secției Rurale de Poliție Apostolache.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Comunicat IJP PRAHOVA

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191