Poliția Rutieră desfăşoară o acțiune cu forțe mărite, în Prahova. Vezi aici localitățile vizate

Poliția Rutieră desfăşoară o acțiune cu forțe mărite, în Prahova. Vezi aici localitățile vizate

*Acțiune de amploare în mediul rural*

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

La acest moment, polițiștii rutieri prahoveni desfășoară o acțiune cu forțe mărite în orașul Urlați și în comunele Ceptura, Chiojdeanca, Fântânele, Gornet Cricov, Iordăcheanu și Podenii Vechi pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice prin prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere cu urmări grave.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

În acțiune sunt angrenați polițiștii Serviciului Rutier Prahova, cei ai Polițiilor orășenești Urlați și Mizil, respectiv cei ai Secției Rurale de Poliție Apostolache.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Comunicat IJP PRAHOVA

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191