Actiune-fulger a Politiei Rutiere, in Barcanesti. Ce au descoperit oamenii legii

Actiune-fulger a Politiei Rutiere, in Barcanesti. Ce au descoperit oamenii legii

*Acțiune la orele dimineții ale polițiștilor Serviciului Rutier Prahova*

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

La acest moment, pe Drumul Național 1, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova desfășoară o nouă acțiune de tip BLITZ, pe raza comunei Bărcănești, pentru reducerea riscului rutier prin prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere cu urmări grave.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Se acționează, preponderent, în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

EXEMPLU:

În jurul orei 07.45, polițiștii au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Bărcănești.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date a rezultat faptul că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191