Actiune-fulger a Politiei Rutiere, in Barcanesti. Ce au descoperit oamenii legii

Actiune-fulger a Politiei Rutiere, in Barcanesti. Ce au descoperit oamenii legii

*Acțiune la orele dimineții ale polițiștilor Serviciului Rutier Prahova*

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

La acest moment, pe Drumul Național 1, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova desfășoară o nouă acțiune de tip BLITZ, pe raza comunei Bărcănești, pentru reducerea riscului rutier prin prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere cu urmări grave.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Se acționează, preponderent, în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

EXEMPLU:

În jurul orei 07.45, polițiștii au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Bărcănești.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date a rezultat faptul că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191