Actiune rutiera, in Prahova/ 8 soferi au ramas fara permis, in ultimele 24 de ore

Actiune rutiera, in Prahova/ 8 soferi au ramas fara permis, in ultimele 24 de ore

*_Indisciplina în trafic, sancționată de polițiști/ Peste 150 de abateri în trafic sancționate de polițiștii rutieri în ultimele 24 de ore_*

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au continuat activitățile de combatere a indisciplinei în trafic și au aplicat 158 de sancțiuni contravenționale, au reținut 8 permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare ca urmare a neregulilor constatate.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de peste 33.000 de lei.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Totodată au fost verificate 190 de autovehicule și au fost efectuate 40 de testări cu aparatul etilotest.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, au organizat și desfășurat ieri, acțiuni privind legalitatea desfășurării transportului rutier public de mărfuri și de persoane.

Ca urmare a activităților, polițiștii rutieri prahoveni au aplicat 85 de sancțiuni contravenționale conducatorilor auto care au încălcat normele rutiere în vigoare, dintre care 21 de sancțiuni au fost aplicate pentru conducătorii auto ce nu au respectat regimului legal de viteză.

Polițiștii vor continua activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță.

Comunicat IJP PRAHOVA

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191