Actrița Diana Cavallioti, soția lui Liviu Vârciu, în noul serial de la Antena 1: „Ca partener de platou, este extraordinar!”

Actrița Diana Cavallioti, soția lui Liviu Vârciu, în noul serial de la Antena 1: „Ca partener de platou, este extraordinar!”

Diana Cavallioti (37 de ani) joacă în cel mai nou serial de comedie de la Antena 1, „Bravo, tată!”, al cărui prim episod se va difuza diseară, de la ora , la Antena 1.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

 Actrița este în film soția lui Liviu Vârciu și ne-a mărturisit pentru Click! că se distrează de minune la filmări!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Diana, cum este acest proiect „Bravo, tată!” pentru tine? Ce atmosferă este la filmări?

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Este extraordinar la filmări pentru că suntem o echipă care s-a legat destul de repede și asta e destul de greu, din punctul meu de vedere, la un proiect de asemenea anvergură, că totuși  venim din domenii diferite, ne-am adunat din  toate colțurile doar că a fost chimie! Cred că a fost chimie între toți și e foarte tare! Ne distrăm, e pe distracție și sper să se vadă asta!  În serial eu sunt Dana, Dănuța, soția lui Mario, Liviu Vârciu. Și am 3 copii și am stat acasă și nu mai vreau să stau acasă.  Liviu, ca partener de platou, este extraordinar, am descoperit un om și un actor  extraordinar. Și facem mișto și avem autoironie și este  beton. Au fost  împunsăturile de rigoare, fiecare cu fiecare,  că unii suntem vedete și alții suntem actori dar  sunt foarte fericită că am un asemenea partener. 

În film mai interacționez cu copiii mei, cu fetele, cu Odagiu  și cu Perju, cam cu toată lumea. Perju este fosta cumnată și actuala cumnată este doamna Odagiu.

Ce ți-a plăcut cel mai mult până acum la filmări?

Mi-e greu să aleg ceva din ceea ce mi-a plăcut până acum la filmări. Toată echipa este tare, ne distrăm, îmi place foarte mult că vin la treabă și nu e treabă.

Mai uitați textele? Se mai întâmplă?

 Evident că ne trezim fiecare cu somnul lui, cu problemele lui, toate se rezolvă din mers, e foarte frumos.

Mai ai timp să mai faci și altceva, pe lângă filmările pentru „Bravo, tată!”, teatru?

Teatru fac. Sunt angajată la Teatru Mic unde am destule spectacole dar pot fi văzută și în  „Gaițele”, care de obicei se joacă la Teatrul Național sau prin țară  sau în  „Nebuni în dragoste”, de la Teatrul Național.

Ce te împlinește cel mai mult în momentul de față?

Mi-e greu să fac o separare, așa. Adică întotdeauna mi-am dorit să am  lucrurile pe care mi le-am dorit, familie și treabă,  teatru, film, televiziune. Fără una din ele  întotdeauna am fost pe jumătate. Acuma simt că  e cea mai  frumoasă parte din viața mea.

În zona asta de TV, acest serial e cel mai frumos  proiect  al tău de până acum?

Am adorat „O săptămână nebună”, dar, da, distracția este acum la cote maxime și sper să se vadă asta ca să îmi împlinească fericirea pe care de altfel o am!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191