Acuzații de viol la AUR. O fată de 17 ani spune că s-a trezit cu dureri și urme de sânge, în hotel

Acuzații de viol la AUR. O fată de 17 ani spune că s-a trezit cu dureri și urme de sânge, în hotel

Planează suspiciuni de agresiune sexuală asupra unor membri AUR. Potrivit unor surse Digi24, o fată de 17 ani, care a plecat la Constanța cu o delegație a partidului, a reclamat la poliție că s-a trezit dimineața în camera de hotel cu dureri în zona inghinală și urme de sânge. Aceasta a particpat la Şcoala de vară a AUR, organizată în Staţiunea Neptun-Olimp.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Polițiștii din județul Ialomița au fost sesizați în ziua de 16 septembrie cu privire la acest incident. Potrivit reclamației, fata de 17 ani care făcea parte dintr-o delegație AUR a ajuns la Constanța pe data de 15 septembrie. Membrii delegației au fost cazați la un hotel.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

În cursul serii de 15 septembrie, minora și mai multe persoane din delegație au consumat băuturi alcoolice, iar a doua zi când s-a trezit a simțit dureri în zona inghinală și a observat că avea urme de sânge. Potrivit surselor, fata a declarat la poliție că nu-și amintește ce s-a întâmplat și nici nu dorește să spună numele persoanelor cu care a consumat alcool în camera de hotel.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Ajunsă acasă, fata le-a povestit părinților că a plecat în Constanța cu o delegație AUR. Vineri seară a băut în compania unor persoane din delegația partidului AUR, iar a doua zi dimineață s-a trezit cu dureri și pete de sânge. Părinții fetei ai anunțat poliția și au dus-o la un control medico-legal, legiștii confirmând faptul că ea întreținuse raporturi sexuale în seara respectivă. Fata nu a vrut să spună numele persoanelor alături de care și-a petrecut seara, însă polițiștii au ridicat deja filmările de pe camerele de supraveghere și vor avea informații clare despre persoanele cu care minora și-a petrecut noaptea în acel hotel.

Contactați de Digi24, reprezentanții AUR au transmis: „Nu comentam niciun text pe surse”.

Joi, la Constanţa, a început Şcoala Politică de vară a AUR, în cadrul căreia a avut loc lansarea Organizaţiilor de Tineret, Studenţi şi Femei ale partidului. De asemenea, vineri s-au desfăşurat lucrările Conferinţei Naţionale a partidului.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191