Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Acuzații grave au fost aduse Spitalului Municipal Campina, aflat in subordinea Primariei conduse de Alin Moldoveanu, legate de comportamentul medicilor si nu numai.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Pe retelele de socializare curg mesajele de nemultumire a sute de pacienti care au avut ghinionul sa ajunga la cea mai mare unitate medicala din Campina, iar cele mai multe dintre ele fac referire la banii pe care pacientii si apartinatorii sunt nevoiti sa ii bage in buzunarele angajatilor spitalului, pornind chiar de la paznici, femeile de serviciu, infirmiere si pana la ultimul medic.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Potrivit reclamatiilor, nu toti medicii angajati la Spitalul Municipal Campina solicita spaga pacientilor, dar nici nu refuza, in caz ca cineva le ofera „atentii” in bani. Insa, sunt si cazuri cand actul medical este evident conditionat de cat de „consistent” e plicul.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Redam cateva dintre marturiile prahovenilor care au avut de a face cu acest spital:

„Şagă la greu! începe cu portarul, femeia de serviciu plus ceilalți, altfel vorbesc urât, cu dușmănie, dacă îi întrebi ceva.”

„Nu se cere, dar se primește….din propria experienta, vorbesc!! Și da,ca să fi îngrijit mai bine, oferi!! Mai ales când vine vorba despre copilul tău!”

„Verbal nu cere nimeni, cere prin gesturi și indiferenta!!”

„Despre ce vorbim??? Nu zic nici <<multumesc>> pt plic. Vb din experiența proprie, și va rog sa ma credeți pe cuvant.”.

 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191