Adela Popescu și Radu Vâlcan, anunț neașteptat după 8 ani de căsnicie: „Sunt zile în care suntem egoiști”

Adela Popescu și Radu Vâlcan, anunț neașteptat după 8 ani de căsnicie: „Sunt zile în care suntem egoiști”

Adela Popescu și Radu Vâlcan se numără printre cele mai apreciate și iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au au sărbătorit opt ani de căsnicie luna trecută și sunt părinții a trei copii, toți băieți.  

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Adela Popescu a dezvăluit ce le fac ea și Radu, uneori, copiilor. Chiar dacă le acordă atenție deosebită băieților, aceștia nu uită ca, din când în când, trebuie să aibă și momente doar pentru ei, din dorința de a-și păstra mereu sentimentele frumose și puternice unul față de celălalt și, astfel, relația intactă.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Exemplul concret că se poate să ai momente în doi și când ești părinte

Cu toate că mulți spun că părinteala este un job full-time, iar atunci când ai 3 băieți cu siguranță sunt necesare și „ore suplimentare”, și pare aproape imposibil să se mai găsească timp și doar pentru cei doi adulți, Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt exemplul că, dacă chiar își dorești acest lucru, cu siguranță se poate găsi o soluție prin care și cei mici să fie fericiți, dar și adulții să aibă parte de puțin răsfăț în doi. Pentru bunăstarea unui mariaj acest lucru, spun și specialiștii, ar trebui să se întâmple din când în când. 

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Adela Popescu: „Și vouă vi se mai întâmplă”

În acest context, Adela Popesu și Radu Vâlcan au luat masa singuri, acasă, savurând creveți cu cartofi dulci și salată, alături de un pahar de Prosecco.

„Cel mai mult ne place să mâncăm acasă, pe terasă. Sunt zile în care suntem egoiști și le dăm copiilor să mănânce înainte ca să stea liniștiți ca să mâncăm și noi liniștiți. 🙂

Cum a fost în seara asta. Ei au mâncat ciorbă de perișoare și au mai ciugulit pe lângă pâine, avocado, brânză, anșoa.

Adulții, în speță, eu și Radu, creveți cu unt, usturoi și pătrunjel, cartofi dulci la cuptor și salată.

Da, uneori, asta e ierarhia în familia noastră.

Și vouă vi se mai întâmplă să “dosiți” câte ceva numai pentru voi, oamenii mari? :)”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191