Adela Popescu și Radu Vâlcan au „fugit” de acasă. Ce destinație de vacanță au ales și alături de cine au plecat

Adela Popescu și Radu Vâlcan au „fugit” de acasă. Ce destinație de vacanță au ales și alături de cine au plecat

De când și-a înțărcat al treilea băiat, pe Adrian (2 ani), nevoită fiind în urma unor filmări pentru filmul lui Petre Năstase, „Retreat Vama Veche”, care au ținut-o departe de casă, mai precis timp de trei săptămâni, în Vama Veche, Adela Popescu (36 ani) și Radu Vâlcan  (46 ani) au început să își facă de cap.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Le-a priit de minune să fie singuri atât de mult timp, în Vama Veche, la filmări, și acum au prins curaj. Prietenul lor, Răzvan Fodor, le-a propus o vacanță pentru „adulți”, cu barca, așa că, Adela și Radu, au acceptat, iar azi dimineață au și plecat la drum, ei aflându-se deja în Croația. 

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

După vacanța cu familia în Bali, Adela Popescu și Radu Vâlcan au optat pentru o escapadă de cuplu, ceea ce i-a dat din nou insomnii prezentatoarei TV, azi noapte.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

„Treaba e așa. Mâine dimineață plecăm spre Croația. Prima noastră vacanță cu barca. Prima noastră vacanță fără copii. Prima noapte în care nu sar în sus că plec în vacanță. Fir-ar a naibii de treabă! Sunt leșinată după ăștia mici, încă mă simt legată ombilical de ei. Știu sigur că avem mare nevoie de asta și eu și @raduvalcan și mărturisesc că șapte zile pe barcă cu Fodorii e ceva la care visez demult, cu toate astea… e prima vacanță ce sper să fie atât de frumoasă încât să se transforme în tradiție. Somn ușor vouă, că eu sigur n-o să prea dorm”, scria Adela Popescu aseară, pe rețelele de socializare, simțindu-se cumva vinovată că își lasă copiii acasă și ea pleacă cu soțul la relaxare.

La o discuție cu Răzvan Fodor, care joacă și el în „Retreat Vama Veche”, am aflat că în vacanța de vară, atât el, cât și soția lui, Irina, spun „Da” aventurii! Așa că, a decis că atunci când i se reunește familia, iar Irina se întoarce acasă de la filmările pentru „America Express”, să plece alături de bunii săi prieteni, Adela Popescu și Radu Vâlcan, într-o frumoasă aventură de adulț barca.

„Imediat după ce terminăm filmul și când se întoarce și Irina la sfârșitul lui iulie, plecăm cu barca cu Popeasca și cu Vâlcan. Pentru ei e pentru prima oară, eu am fost deja de 7 ori și i-am atras în povestea asta, așa că anul ăsta își lasă copiii acasă și vin cu noi, ca să îi distrez eu în stilul „Fodor style”, ne-a mărturisit, Răzvan Fodor, pentru Click, în luna iunie.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191