Adevărata rețetă de ciorbă de fasole. Așa se prepară ca la mama acasă + ce trebuie să adaugi pentru un gust demențial

Adevărata rețetă de ciorbă de fasole. Așa se prepară ca la mama acasă + ce trebuie să adaugi pentru un gust demențial

Ciorba de fasole este favorita multor români, însă cu toții încercăm să ne dăm seama cum putem să ne asigurăm că ea va avea acel gust din copilărie, de care ne este poftă și astăzi. Ei bine, pentru o ciorbă de fasole gustoasă și tradițională, nu ne trebuie decât câteva ingrediente simple!

PNL consideră că America nu este un partener de încredere pentru România. Siegfried Mureşan îl atacă pe Trump Jr.

Numai câteva ingrediente simple și puțin timp petrecut în bucătărie ne pot ajuta să gustăm din nou aromele delicioase și intense din copilăria noastră!

Trump jr., reacție pe Twitter (X) după decizia CCR: „Încă o tentativă soroşistă/marxistă de a anula voința alegătorilor! Ea (Lasconi) va pierde alegerile şi ei o ştiu”!

Atunci când gătim ciorbă de fasole, trebuie să știm precis care este rețeta care îi va da acesteia un gust bun, la care vom reveni mereu cu drag.

De ce nu o sustin PSD-istii pe Elena Lasconi: „Nu suntem slugile nimanui!”

Ingredientele delicioase care ne vor aminti de copilărie

Pentru a pregăti această rețetă delicioasă, tot ce ne trebuie este o ceapă, un morcov, cam 500 de grame de fasole, o țelină, un păstârnac, câteva boabe de piper, o rădăcină de pătrunjel, dar și un ardei gras roșu.

Iar pe lângă aceste ingrediente simple și delicioase, mai ne trebuie și o linguriță de boia de ardei dulce, puțin praf de cimbru, sare după gust, dar și patru linguri de ulei. Odată ce avem toate ingredientele necesare, putem începe să pregătim această rețetă delicioasă!

Cum pregătim o ciorbă de fasole delicioasă

Pentru a pregăti această ciorbă, primul pas pe care trebuie să îl facem este să înmuiem fasolea în apă, vreme de câteva ore. Apoi, ea trebuie fiartă, iar apa se va schimba cam de trei ori. Fasolea trebuie lăsată la fiert la foc mic, iar vasul trebuie acoperit cu un capac. Pentru un gust mai intens putem adăuga și câteva boabe de piper.

Apoi, în oală vom mai adăuga și rădăcinile tăiate cât mai bine, ceapa, iar totul trebuie lăsat la fierte cam 30 de minute. Odată ce boabele deja s-au mai înmuiat, putem adăuga și ardeiul tăiat cât mai mărunt, alături de boia. Peste alte 15 minute, putem pune la fiert și morcovul.

La final, vom adăuga câtă sare dorim, cimbru, cât și ulei. După câteva minute, putem adăuga și leușteanul, iar când punem totul în farfurie vom avea o mâncare delicioasă la fel precum cea din copilărie.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191