Adevăratul motiv pentru care Cristi Borcea a divorțat de Mihaela și Alina. Ambele separări au avut aceeași cauză!

Adevăratul motiv pentru care Cristi Borcea a divorțat de Mihaela și Alina. Ambele separări au avut aceeași cauză!

Cristi Borcea (53 de ani) a avut o viață sentimentală ca în filme, presărată și cu despărțiri spectaculoase. Chiar dacă acum se află într-o frumoasă căsnicie cu Valentina Pelinel (42 de ani), fostul acționar a trecut și prin două divorțuri, cu Mihaela Borcea și de Alina Vidican. Care a fost motivul pentru care Cristi Borcea a divorțat de cele două?

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Se știe că, înainte să devină oficial soț și soție, Alina Vidican (39 de ani) şi Cristi Borcea (53 de ani), au avut o legătură sentimentală secretă. Omul de afaceri era căsătorit, la acel moment, cu Mihaela Borcea (53 de ani). Din păcate, nici una dintre căsnicii nu a ținut, a divorţat în 2011 de prima soţie, iar în 2016 de cea de-a două, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu cea de-a treia, Valentina Pelinel (42 de ani), cu care s-a căsătorit în 2018.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Cu ceva timp în urmă, fostul acționar a recunoscut care a fost motivul pentru care cele două căsnicii ale sale, cu primele două soții, Mihaela și Alina, au eșuat. Se pare că, potrivit lui, sănătatea, dar și viața personală au fost afectate de implicarea lui la Dinamo, astfel, dedicarea sa pentru fotbal și echipa de suflet au dus la despărțirea de cele două femei.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

„Divorțurile și operația pe cord sunt doar din cauza Dinamo! Voi nu mă știți? Eram acolo și seara, și noaptea, și de Crăciun, și de Paște. Este ultima intervenție de Dinamo, nu mă mai interesează, m-a lăsat cu un gust amar și nu mă mai interesează indiferent de soarta lui Dinamo”, a dezvăluit Cristi Borcea, în luna iunie.

În prezent, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au o familie mare și frumoasă de care se bucură din plin, Alina Vidican este căsătorită din 2021 cu Claude Senhoreti, un pilot de curse și om de afaceri din Brazilia, iar prima soție a fostul acționar, Mihaela Borcea, are de mulți ani de zile o relație cu Sorin Rap, fostul ei șofer.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191