Administrația din Plopeni a intrat la apă! O ploaie de câteva minute a blocat tot oraşul

Administrația din Plopeni a intrat la apă! O ploaie de câteva minute a blocat tot oraşul

Orasul Plopeni, repetent la capitolul administratie.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

A fost suficienta o ploaie de cateva minute pentru ca localitatea sa fie inundata, in unele cazuri masinile ajungand sub ape.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Locuitorii din Plopeni acuza actuala conducere a primariei de nepasare si se arata nemultumiti de cum sunt cheltuiti banii publici:

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

„Pai na.. am comentat ieri că banii pe zilele orașului Plopeni sunt bani cheltuiți fara rost. Și am fost luat peste picior. Cu banii aia se puteau face multe altele…. Nu cheltuiți pe lăutari…”, a spus un locuitor din Plopeni.

„Primăria nu poate rezolva această problemă nici in secolul douăzeci și ceva…”, mai spune un altul.

„Dany Radu felicitări pentru organizarea zilelor orașului Plopeni. Bani cheltuiți pe lăutari degeaba. In loc sa se facă altceva cu banii aia.”, este un alt comentariu facut la imaginea de mai jos, postata pe Facrbook.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191