Adrian Călin candidează la Primăria comunei Cocorăştii Colț, din partea PSD

Adrian Călin candidează la Primăria comunei Cocorăştii Colț, din partea PSD

Adrian Călin și-a anunțat oficial candidatura pentru funcția de primar al comunei Cocorăştii Colț, din partea PSD.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Având o carieră solidă în administrație și o expertiză valoroasă în atragerea de fonduri și implementarea proiectelor de investiții, Călin promite să ofere un trai mai bun prentu comunitatea locală din Cocorăştii Colț.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Călin și-a început cariera politică în 2008, când a ocupat postul de viceprimar al comunei sale, ulterior devenind consilier local. Timp de trei mandate, Adrian Călin a avut ocazia să cunoască problemele şi necesitățile locuitorilor din Cocorăştii Colț, pe care promite să le rezolve din postura de primar al comunei.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Având o reputație de om dedicat și preocupat de nevoile comunității, Adrian Călin își propune să transforme Cocorăștii Colt într-o comună mai prosperă și mai bine gestionată.

În prezent, Călin ocupă o funcție de reprezentant al sa Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, ceea ce îi oferă un avantaj în gestionarea resurselor și dezvoltarea proiectelor de investiții locale.

Printre principalele sale obiective se numără crearea de locuri de muncă în Cocorăştii Colț și îmbunătățirea sistemului medical, pentru a asigura un nivel ridicat al vieții pentru toți locuitorii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191