Adrian Cristea și Denisa Nechifor, din nou împreună: „Dorința ei cea mai mare s-a împlinit”

Adrian Cristea și Denisa Nechifor, din nou împreună: „Dorința ei cea mai mare s-a împlinit”

#Exclusiv Click!

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Adrian Cristea (39 de ani) și fosta iubită, Denisa Nechifor, s-au afișat împreună la ziua fiicei lor, Rania, care a împlinit 15 ani. A fost dorința expresă a adolescentei.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Adrian Cristea nu a putut să nu-i îndeplinească cea mai arzătoare dorință fiicei sale, Rania, care a împlinit, zilele trecute, vârsta de 15 ani. Adolescenta a fost sărbătorită de către colegi, la un restaurant select din Capitală.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Denisa Nechifor, mama Raniei, ne-a dezvăluit că fiica sa nu și-a dorit cadouri de mii de euro, ci a vrut foarte tare ca tatăl său, Adrian Cristea, să fie prezent la ziua ei. Fostul fotbalist a venit să-și vadă fiica în acest moment special. Mai mult decât atât, s-a pozat alături de ea și de Denisa Nechifor, ca o adevărată familie.

Denisa Nechifor: „Dorința ei cea mai mare s-a împlinit”

Rania nu și-a mai dorit un party acum, pentru că anul trecut a avut un chef foarte mare, cu foarte mulți prieteni. Însă, au venit colegii ei acasă, pe la 12 noaptea, cu tort și cu confetti, ca să-i facă surpriză.

Așa că am decis, totuși, să facem o masă la un restaurant, una cu copiii, alta cu părinții. Dar, a fost ceva mai pe liniște, fără gălăgie.

Din fericire, ea e un copil bun, modest, nu prea vrea cine știe ce mari cadouri. Am fost, deja, în două vacanțe împreună, foarte frumoase. Ce și-a dorit ea în mod special, anul acesta, i s-a și împlinit. Mi-a zis: « Mami, dorința mea cea mai mare este să fii și tu, și tati, alături de mine, la ziua mea!» Adi a venit și el la party, ne-a fost alături.

Suntem foarte mândri de ea, ca părinți. Anul acesta, a intrat la Liceul Caragiale, acolo unde a făcut și clasele V-VIII. E un liceu de elită, cel mai bun și suntem cu toții foarte fericiți de realizările ei”, a declarat Denisa Nechifor, în exclusivitate pentru Click!

Denisa Nechifor: „Nu i-am cerut lui Adi pensie alimentară!”

Adrian Cristea și Denisa Nechifor (39 de ani) au format un cuplu timp de nouă ani, din relația lor rezultând o fetiță, Rania, actualmente în vârstă de 15 ani. Cu toate că cei doi s-au despărțit încă de pe vremea când Denisa Nechifor era însărcinată cu copilul lor, aceștia au decis, ulterior, să rămână în relații bune de dragul fetiței lor.

Denisa Nechifor a mărturisit că nu i-a cerut niciodată pensie alimentară lui Adrian Cristea, ba chiar l-a ajutat atunci când fotbalistul a avut probeleme financiare.

Eu, lui Adi, nu i-am cerut pensie alimentară, pentru că aşa am considerat. L-am lăsat să-i dea Raniei cât crede el de cuviinţă. Eu mi-am dorit ca fetița să aibă și mamă, și tată”, ne-a mai declarat Denisa Nechifor.

În prezent, Adrian Cristea nu se află implicat într-o relație sentimentală, după despărțirea de ultima sa iubită Andreea Roșca, o avocată sexy din Cluj-Napoca.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191