Adrian Cuculis, determinat să lupte împotriva mușamalizării tragediei din 2 Mai. Avocatul reprezintă familia Robertei în instanță: ”Nu voi permite…”

Adrian Cuculis, determinat să lupte împotriva mușamalizării tragediei din 2 Mai. Avocatul reprezintă familia Robertei în instanță: ”Nu voi permite…”

Adrian Cuculis este avocatul familiei Robertei, tânăra omorâtă de șoferul drogat în 2 Mai. În timp ce părinții ei, apropiații și o întreagă țară se tem de mușamalizarea cazului, avocatul a făcut declarații dure cu privire la acest detaliu. Este determinat să lupte pentru dreptate, împotriva lui Vlad Pascu.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Anchetatorii au început audierile în cazul tragediei din 2 Mai, când Vlad Pascu s-a urcat drogat la volanul unei mașini de colecție și a omorât doi tineri.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

În urmă cu o zi, tatăl Robertei a făcut declarații după ce a ieșit de la audieri și a mărturisit că ancheta merge în direcția dorită. Ulterior, avocatul Adrian Cuculis a revenit cu noi detalii despre acest caz.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Adrian Cuculis luptă împotriva mușamalizării tragediei din 2 Mai

Familia Robertei se teme de mușamalizarea tragediei în care fiica lor a murit, după ce au aflat Vlad Pascu a mai fost iertat o dată de oamenii legii, după ce a fost prins cu substanțe interzise. Însă, celebrul avocat a declarat că va lupta pentru dreptate și va face tot ce poate pentru a obține victoria în acest caz.

Adrian Cuculis a detaliat metodele legale pe care le va aplica în acest caz, însă a mărturisit că a fost de-a dreptuș impresionat de tăria de caracter pe care au afișat-o părinții îndurerați ai Robertei. De asemenea, avocatul a asigurat pe toată lumea că va fi transparent în acest caz, așa cum s-a întâmplat și în restul celorlalte pe care le-a reprezentat în instanță.

”Astazi alaturi de familia Robertei, fata care a fost omorata de catre soferul drogat in 2 Mai, am fost la Udriste pentru primele audieri din dosar. Atata tarie si determinare pentru a schimba ceva nu am mai vazut decat la o alta tragedie, la Raisa, fata omorata de catre politistul Popescu.

Am reusit astazi sa stabilim obiectivele expertizei ce urmeaza a fi facuta cu privire la modul de producere al accidentului si de asemenea am adus ca parte responsabila civilmente si BAAR( biroul asiguratorilor auto din Romania). Pasul urmator o sa fie introducerea in cauza si a primariei insa doar dupa ce vom vedea dosarul in extensie. Sa mai ai putere sa te mai gandesti la cel care ti-a omorat copilul, spune multe despre sufletul si interiorul tau ca OM.

Ceea ce va pot asigura si in acest dosar este ca nu voi permite nici musamalizarea lui iar totul o sa fie transparent ca si in alte cazuri care au intors Romania pe dos.”, a scris Adrian Cuculis pe Facebook.

În ce stare se află Vlad Pascu

În aceste momente, Vlad Pascu se află în spatele gratiilor, iar starea sa este critică. Șoferul drogat se confruntă cu sevrajul, având în vedere că au trecut aproape două săptămâni în care a ajuns pe mâna oamenilor legii, departe de drogurile care i-au devenit viciu. Acesta nu este lucid și are stări de nervi și plânge.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191