Adriana Bahmuțeanu a ajuns pe perfuzii! Soțul vedetei este alături de ea: ”Noroc că am…” / FOTO

Adriana Bahmuțeanu a ajuns pe perfuzii! Soțul vedetei este alături de ea: ”Noroc că am…” / FOTO

Adriana Bahmuțeanu a schimbat complet peisajul, în doar câteva zile. De la piesaje de vis din Italia și momente speciale petrecute cu George Restivan, vedeta a ajuns acum pe perfuzii. Îndiferent de situație, soțul ei a demonstrat că este mereu alături de ea, așa cum se întâmplă și acum.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

După mai multe zile speciale petrecute alături de George Restivan în Italia, Adriana Bahmuțeanu și soțul ei s-au întors acasă.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Nu oricum, ci cu o mulțime de treburi de rezolvat. Înainte de toate, vedeta a ajuns pe perfuzii și s-a afișat direct de la o clinică, în timp ce George Restivan îi era alături.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Adriana Bahmuțeanu a ajuns direct pe perfuzii

Deși perfuziile pot fi uneori neplăcute, nu există motiv de îngrijorare în ceea ce o privește pe Adriana Bahmuțeanu. Vedeta urmează un tratament care să o ajute și să îi îmbunătățească starea pe care o are. Așadar, totul se întâmplă în beneficiul Adrianei Bahmuțeanu.

Vedeta este o femeie norocoasă, căci George Restivan este mereu alături de ea și lasă tot când vine vorba despre soția lui.

A fost și astăzi alături de ea și i-a fost sprijin. Chiar și Adriana Bahmuțeanu se declară o femeie norocasă când se gândește la soțul pe care îl are alături.

Vedeta a fost într-o vacanță de vis

Înainte de a ajunge pe perfuzii, Adriana Bahmuțeanu și-a luat soțul și au plecat împreună într-o vacanță de vis. Cei doi au mers în Roma, unde au petrecut timp în familie, căci s-au întâlnit și cu fratele lui George Restivan și restul familiei. Adriana Bahmuțeanu și soțul ei au decis să petreacă un weekend întreg împreună, într-o destinație de vis.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191