Afacerea comunistă care a revenit pe piața din România. Toți românii consumau acest produs, iar în prezent se vinde cu 5 lei

Afacerea comunistă care a revenit pe piața din România. Toți românii consumau acest produs, iar în prezent se vinde cu 5 lei

Sunt tot mai mulți oameni care abandonează apa minerală în favoarea sifonului. Acest produs aproape nelipsit din casele românilor înainte de Revoluția din 1989, și-a făcut din nou apariția în comerț şi se vinde cu doar şase lei în marile magazine.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Sifonul rămâne în topul preferințelor

Sifonul, cunoscut și sub denumirea de apă carbogazificată, este disponibil în variantele plată și minerală, cu adaos de electroliți și procese multiple de distilare. În ciuda popularității crescute a apei în vară, sifonul rămâne în topul preferințelor, fiind apreciat atât de adulți, cât și de cei mici, mai ales în combinație cu siropuri pentru a crea băuturi acidulate, scrie Româ

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Cu un preț accesibil de 5,49 de lei în Mega Image și alte supermarketuri, sifonul își recâștigă popularitatea de altădată. În perioada comunistă, sifonăriile erau prezente în fiecare cartier bucureștean, iar astăzi, produsul cunoaște o revenire triumfală pe rafturile marilor retaileri, scrie Gândul.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

În ce mari magazine se găsește acum

O companie curajoasă a decis să aducă acum în marile magazine – precum Cora, Mega Image sau Auchan – sifonul. Ambalat la sticlă de plastic, este pus la vânzare la prețul de 5,99 lei.

„Datorită modalității sale de ambalare, își păstrează acidul în timp, astfel încât este ideal pentru a fi consumat rece cu vin sau combinat cu diferite siropuri. Apa carbogazificată Sifonescu l poate fi folosită ca înlocuitor pentru apa minerală.

Datorită modalității sale de ambalare, își păstrează acidul în timp, astfel încât este ideal pentru a fi consumat rece cu vin sau combinat cu diferite siropuri. Apa carbogazificată Sifonescu l poate fi folosită ca înlocuitor pentru apa minerală.Produsul nu prezintă riscuri pentru sănătate, deoarece este o combinație dintre apă, bicarbonat de sodiu și dioxid de carbon.

Fiind îmbuteliate în sticle speciale, acidul se păstrează mult mai bine, spre deosebire de sticlele cu apă minerală. A se păstra la loc uscat și răcoros, departe de sursele de căldură sau de acțiunea directă a luminii”, se precizează în descrierea produsului, pe site-ul Cora.

Diferența dintre sifon și apă minerală

Diferența dintre sifon și apa minerală este simpluă: sifonul este o băutură creată prin combinarea apei cu dioxid de carbon, iar apa minerală provine din izvoare subterane. Pentru cei îngrijorați cu privire la impactul asupra sănătății, trebuie să ştiţi că sifonul nu prezintă riscuri semnificative.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191