Afacerea cu care tot mai mulţi patroni dau lovitura. Profiturile sunt ameţitoare, românii sunt încântaţi: „Şi mâncarea are alt gust aici”

Afacerea cu care tot mai mulţi patroni dau lovitura. Profiturile sunt ameţitoare, românii sunt încântaţi: „Şi mâncarea are alt gust aici”

Aşa arată locul perfect de luat masa pentru tot mai mulţi români. Mâncare bună, un pahar pentru savoare şi o privelişte de miloane. 

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Ingrid Tîrziu, reporter Observator: Deşi e o seară obişnuită din timpul săptămânii, astfel de terase sunt pline de doritori care vor să ia masa la înălţime. Şi în timpul zilei pauza de masă arată altfel de sus, mai ales atunci când te poţi bucura de aceeaşi privelişte şi din interior. 

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Client: Cu o astfel de privelişte şi mâncarea are alt gust şi ne bucurăm încă de vremea plăcută pe care o avem. 

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Turist: Am avut un concert la Festivalul Enescu şi am venit să celebrăm acest oraş minunat! Vezi mai mult din cer aici şi e uimitor! 

Tot mai mulţi patroni s-au adaptat noului trend

Restaurantele şi barurile deschise pe acoperiş sau în clădiri foarte înalte devin locul preferat pentru localnici şi pentru turişti. Patronii au înţeles rapid că mulţi clienţi vor să fie cu capul în nori, astfel că s-au adaptat noului trend.

Alexandru Pojoranu, manager restaurant rooftop: E o creştere semnificativă a numărului de clienţi faţă de anul trecut. Mulţi dintre ei sunt străini. Şi la noi piaţa se dezvoltă destul de mult şi se îndreaptă către rooftopuri, către skybaruri, e destul de frumos view-ul către zona asta. 

Monica Seichei, director restaurant rooftop: Avem toate segmentele de oaspeţi. Cei locali, care îşi doresc întotdeauna priveliste şi avem turişti uimiţi de a vedea oraşul de sus, care îşi doresc, pe lângă să servească masa şi să le permitem să viziteze toate colţurile restaurantului. Încercăm să dăm spaţiu celor care vor să vină să savureze o masă bună la înălţime. 

Explicaţia pentru dorinţa oamenilor de a alege restaurantele la înălţime

Unii se uită de sus la lume chiar la propria petrecere de aniversare. Specialiştii au găsit şi explicaţia pentru dorinţa tot mai mare a oamenilor de a alege restaurantele de tip rooftop. 

Dan Petre, sociolog: Primul motiv, în opinia mea, reţelele de socializare, pentru că oamenii au nevoie de locaţii instagramabile, în care să-şi faca fotografii. Al doilea motiv, goana după experienţe, în condiţiile în care anumite segmente de populaţie au început să aibă mai multe resurse. Ceea ce duce la al treilea motiv şi anume nevoia de status.

Cele mai înalte restaurante din lume se află în Dubai, în celebrul Burj Khalifa, la etajul 122 şi în Shanghai, la etajul 120.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191