Ai făcut mâncarea prea sărată? Ce trebuie să pui în oală, pentru a o repara

Ai făcut mâncarea prea sărată? Ce trebuie să pui în oală, pentru a o repara

Câți dintre noi pot spune că nu li s-a întâmplat niciodată să nu scape prea mult în mâncare dintr-un anumit ingredient. Este frustrant, deoarece în unele situații poate însemna chiar că întregul nostru efort de până atunci a fost în zadar. Dar, din fericire, dacă scăpați prea multă sare în mâncare, există un truc pe care doar foarte puține gospodine îl cunosc, care poate rezolva problema!

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Gătitul nu este tocmai ușor, chiar și atunci când avem experiență în bucătărie. Este nevoie de multă muncă, de la pregătirea ingredientelor, până la a avea grijă la modul în care le fierbem, ori prăjim. Ca să nu mai spunem de micile detalii din bucătărie care nu se învață decât din experiență, cum ar fi cât de tare să lăsăm focul de la aragaz, ori cum să facem, de exemplu, ca orezul pe care îl fierbem să nu se mai lipească de oală. Însă chiar și pentru cei dintre noi cu experiență, nu este exclus ca vreun accident să ne lovească în timp ce gătim.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Iar un asemenea posibil accident este cantitatea de sare pe care o punem la mâncare. Nu este deloc exclus ca, fie doarece nu am sesizat corect gustul, ori dintr-o mișcare bruscă a mâinii, să scăpăm mult prea multă sare în mâncare!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Iar dacă această situație vă sună cunoscută, aveți noroc! Data viitoare când se va mai întâmpla asta, veți ști un truc perfect pentru a rezolva problema! Mai precis, puneți o felie de cartof în mâncare!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la , o simplă felie de cartof poate fi salvarea mâncării voastre favorite! Odată pusă în mâncare, aceasta va absorbi sarea în exces, „reparând” gustul preparatelor voastre!

Așa că dacă vă mai găsiți vreodată în situația în care vă temeți că întreaga voastră masă a fost ruinată din cauza sării, puteți rezolva repede problema, dacă aveți la îndemână un cartof!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191