„Ajutor! Copilul meu moare!” Momentul în care un poliţist resuscitează un bebeluş în mijloc unei autostrăzi din SUA. Mama micuţul nu şi-a putut stăpâni panica

„Ajutor! Copilul meu moare!” Momentul în care un poliţist resuscitează un bebeluş în mijloc unei autostrăzi din SUA. Mama micuţul nu şi-a putut stăpâni panica

Ofițerul Brendan Fraser a fost de serviciu în Warren, Michigan, marți, când a văzut un vehicul care trecea cu viteză pe lângă mașina lui de patrulare. După ce l-a tras pe dreapta, poliţistul și-a dat seama rapid că familia din interiorul mașinii avea o urgență și s-a repezit să ajute, relatează Daily Mail.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Filmarea surprinde momentul în care reușește să-l facă băiețelul de 18 luni să respire din nou, după ce bebelușului i se făcuse buzele albastre.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Pe filmare, mama copilului poate fi auzită țipând: „Ajutor, copilul meu moare aici!” Intrând în acțiune, ofiţerul se îndreaptă imediat spre mașină şi deschide uşa. Familia din interiorul mașinii poate fi auzită implorând să-i lase să continue drumul spre spital.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

„L-am dus la spital. Ei au spus că are COVID și apoi tocmai a început să facă convulsii”, adaugă una dintre pasagere.

Înregistrările de pe camera de corp a agentului l-au surprins apoi pe Brendan bătând în mod repetat copilul pe spate și încercând să elimine ceea ce îl sufoca pe copil. La scurt timp după, el poate fi auzit spunând: „Primește aer, primește aer. Îl simt”. Părinții panicați pot fi văzuți înghesuindu-se frenetic în jurul ofițerului.

„În acest moment, nu este vorba despre a scrie o amendă sau de a opri un șofer cu viteză, este o urgență reală aici. Vizionarea ei acum este oarecum copleșitoare, dar în acest moment nu există prea multe gânduri în afară de a te baza pe antrenament”, a vorbit pentru ABC, ofițerul Fraser.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191