Al Bano, umilit în avion. Ce i s-a întâmplat cunoscutului cântăreț: „Este inacceptabil”

Al Bano, umilit în avion. Ce i s-a întâmplat cunoscutului cântăreț: „Este inacceptabil”

Al Bano a trecut prin momente grele. Cunoscutul cântreț susține că a fost umilit la bordul unui avion. Iată ce i s-a întâmplat. Artistul a povestit totul cu lux de amănunte.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Al Bano, faimosul cântăreț italian, a trăit o experiență umilitoare și neplăcută la bordul unui avion în timpul călătoriei sale către Zagreb. În ciuda nevoii urgente de a utiliza toaleta, artistul a fost refuzat și nu i s-a permis să se deplaseze la baie.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Al Bano a fost umilit în avion

Fără doar și poate, această situație a fost cu atât mai dificilă pentru el, având în vedere că suferă de o afecțiune la prostată și necesită accesul la baie în mod frecvent. Cu toate acestea, personalul de bord a refuzat să îi ofere permisiunea de a se deplasa la toaletă.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Al Bano nu s-a mai putut abține și recunoaște că a ridicat vocea atunci când însoțitoarea de zbor i-a „ordonat” să se așeze. Artistul a ținut să precizeze că a cerut să discute și cu comandantul, însă fără rezultat.

O femeie aflată la bordul avionului a sărit în apărarea celebrului artist și a încercat să explice nevoi acestuia, însă nici așa nu s-a rezolvat problema. Cu atât mai mult, Al Bano a fost oprit de oamenii legii pentru verificarea pașaportului.

Artistul, șocat de situație

Al Bano este șocat că i s-a întâmplat așa. Artistul susține că nu a fost pus într-o astfel de situație niciodată în 60 de ani, de când obișnuiește să zboare cu avionul.

Cunoscutul cântăreț este de părere că o astfel de situație este inacceptabilă și i se putea întâmpla oricărui pasager aflat la bordul avionului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191