Al Pacino a cerut test de paternitate. La 83 de ani, actorul nu a crezut că a putut să o lase însărcinată pe iubita de 29 de ani

Al Pacino a cerut test de paternitate. La 83 de ani, actorul nu a crezut că a putut să o lase însărcinată pe iubita de 29 de ani

Vestea că Al Pacino va deveni tată pentru a patra oară a surprins întreaga lume, chiar și pe celebrul actor. El ar fi cerut un test de paternitate pentru a confirma spusele partenerei sale care e cu 53 de ani mai tânără. 

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Surse din anturajul starului american susţin că Pacino ar fi aflat că va fi din nou tată abia când iubita sa de 29 de ani era însărcinată în şase luni.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Al habar n-avea până acum două luni că Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, era însărcinată, iar când a aflat, a fost „șocat”, a povestit un apropiat al actorului.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Ei nu ar mai fi fost împreună de ceva timp, iar celebrul actor nu credea că e posibil, din cauza unor probleme de sănătate.

Conform apropiaților, partenera lui Al Pacino ar fi ascuns sarcina pentru că actorul nu și-ar mai fi dorit să aibă alți copii.

Testul de paternitate a arătat că Al Pacino este într-adevăr tatăl.

În vârstă de 83 de ani, Al Pacino are deja trei copii – o fiică împreună cu prima sa parteneră și gemeni cu cea de-a doua.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191