ALDE a redevenit partid parlamentar, odata cu aderarea generalului Nicolae Roman. Ce spune liderul ALDE Prahova, Viorel Dosaru

ALDE a redevenit partid parlamentar, odata cu aderarea generalului Nicolae Roman. Ce spune liderul ALDE Prahova, Viorel Dosaru

ALDE, formatiune condusa de Varujan Vosganian, a redevenit partid parlamentar odata cu aderarea generalului Nicolae Roman. Acesta a fost ales deputat neafiliat politic, in circumscriptia 10 Buzau, insa astazi a anuntat inscrierea sa in ALDE.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Presedintele partidului, Varujan Vosganian, a declarat ca „ALDE a revenit in Parlamentul Romaniei, acolo unde, de fapt, ii era locul”.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Liderul ALDE Prahova, Viorel Dosaru, a declarat:

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

„Dragi colege și colegi! Am plăcerea și bucuria să vă informez că astăzi, 23.11.2022, ALDE a redevenit partid parlamentar. Acesta este chiar un eveniment si reprezintă un moment politic foarte important pentru activitatea și acțiunea viitoare a partidului. Acest eveniment politic a fost realizat prin acțiunea politică și relațională a unor membri ai BPT ALDE-Prahova și reprezintă un nou început în activitatea de promovare a partidului, prin atragerea de noi membri marcanți de pe scena politică națională. Dl. deputat neafiliat Nicolae Român a declarat și recunoscut, în ședința parlamentului de azi, că, începând cu data de 17.11.2022, a devenit membru ALDE și va contribui la promovarea ALDE pe scena politică a țării. Sunt convins că acest moment politic va reprezenta un exemplu bun, demn de urmat și pentru alte filiale judetene, iar noi vom continua să acționăm și în viitor pentru întărirea partidului nostru, pentru revenirea ALDE pe scena politică și parlamentară a țării.”.