ALDE a redevenit partid parlamentar, odata cu aderarea generalului Nicolae Roman. Ce spune liderul ALDE Prahova, Viorel Dosaru

ALDE a redevenit partid parlamentar, odata cu aderarea generalului Nicolae Roman. Ce spune liderul ALDE Prahova, Viorel Dosaru

ALDE, formatiune condusa de Varujan Vosganian, a redevenit partid parlamentar odata cu aderarea generalului Nicolae Roman. Acesta a fost ales deputat neafiliat politic, in circumscriptia 10 Buzau, insa astazi a anuntat inscrierea sa in ALDE.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Presedintele partidului, Varujan Vosganian, a declarat ca „ALDE a revenit in Parlamentul Romaniei, acolo unde, de fapt, ii era locul”.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Liderul ALDE Prahova, Viorel Dosaru, a declarat:

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

„Dragi colege și colegi! Am plăcerea și bucuria să vă informez că astăzi, 23.11.2022, ALDE a redevenit partid parlamentar. Acesta este chiar un eveniment si reprezintă un moment politic foarte important pentru activitatea și acțiunea viitoare a partidului. Acest eveniment politic a fost realizat prin acțiunea politică și relațională a unor membri ai BPT ALDE-Prahova și reprezintă un nou început în activitatea de promovare a partidului, prin atragerea de noi membri marcanți de pe scena politică națională. Dl. deputat neafiliat Nicolae Român a declarat și recunoscut, în ședința parlamentului de azi, că, începând cu data de 17.11.2022, a devenit membru ALDE și va contribui la promovarea ALDE pe scena politică a țării. Sunt convins că acest moment politic va reprezenta un exemplu bun, demn de urmat și pentru alte filiale judetene, iar noi vom continua să acționăm și în viitor pentru întărirea partidului nostru, pentru revenirea ALDE pe scena politică și parlamentară a țării.”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191