Alegeri 2024 Prahova/ Tentativă de fraudă electorală pusă la cale de primarul din Breaza!

Alegeri 2024 Prahova/ Tentativă de fraudă electorală pusă la cale de primarul din Breaza!

Alertă privind fraudarea voturilor, în oraşul Breaza!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Alexandra Bran, candidata PSD la funcția de primar, a semnalat o serie de nereguli care ar putea avea un impact direct asupra rezultatelor electorale.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

În seara de joi, în jurul orei 22:30, Bran a fost alertată despre prezența neobișnuită a unor vehicule cu numere de înmatriculare din alte județe, precum și a mai multor taxiuri care transportau persoane către locații specifice din oraș. Această activitate suspectă sugerează o posibilă organizare premeditată, cu scopul de a influența procesul electoral.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Mai grav este că, în urma acestor mișcări, in oraş au apărut indivizi cu înfățișare intimidantă, al căror scop are legătură cu procesul de vot.

De asemenea, Bran a menționat o întâlnire neașteptată între primarul actual și anumite persoane la Podu Vadului, locație retrasă și puțin frecventată, intensificând suspiciunile de coluziune.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191