Alertă în Penitenciarul de Maximă Siguranță Mărgineni! Interlopul Turcu s-a spânzurat în celulă

Alertă în Penitenciarul de Maximă Siguranță Mărgineni! Interlopul Turcu s-a spânzurat în celulă

Dragoș Ioan Aurelian, zis Turcu, s-ar fi sinucis, duminică, 3 septembrie, în Penitenciarul de Maximă Siguranță Mărgineni, potrivit surselor Observator. Dimineață, în jurul orei , polițiștii de la Secția 6 din cadrul Secției Regionale de Poliție Moreni au fost sesizați despre incident printr-un apel la 112.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Potrivit surselor , Dragoș Ioan Aurelian, zis Turcu, un „client fidel” al poliției dâmbovițene, s-ar fi sinucis duminică în Penitenciarul de Maximă Siguranță Mărgineni. El fusese condamnat pentru consum de droguri, posesie de arme și intimidare. De asemenea, în trecut s-a filmat în timp ce îl ameninţa pe reţelele de socializare pe şeful IPJ Dâmboviţa.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Pe data de 3 septembrie, în jurul orei , polițiștii de la Secția 6 din cadrul Secției Regionale de Poliție Moreni au fost sesizați despre incident printr-un apel la 112. Autoritățile l-au descoperit pe deţinut spânzurat în camera de detenţie, însă, s-a intervenit prea târziu, astfel că oamenii legii nu au mai putut decât să constate decesul.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

„La data de 3 septembrie , în jurul orei 10:03, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un deținut din Penitenciarul Mărgineni ar fi încercat să se spânzure. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 42 de ani, care s-ar fi spânzurat în camera de detenție. Acesta a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Cercetările sunt efectuate de polițiști sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița”, arată IPJ Dâmbovița într-un comunicat.

În anul 2021, interlopul Turcu a fost prins drogat la volan și rămas fără permis de conducere. Ulterior, s-a filmat live pe Facebook cum se droga și amenința cu un pistol cu gloanțe și o grenadă, invitând oamenii legii să îi bată la ușă. Totodată, l-a ameninţat pe reţelele de socializare pe şeful IPJ Dâmboviţa. Astfel că, a fost săltat de mascaţi care l-au dus la sediul poliţiei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191