Alertă meteo! Ce se întâmplă cu temperaturile în luna septembrie

Alertă meteo! Ce se întâmplă cu temperaturile în luna septembrie

După o perioadă atât de lungă de caniculă excesivă, putem spune în sfârșit că urmează și o mică pauză în care putem să ne tragem sufletul. Temperaturile vor scădea în centrul, nordul, cât și în sud-estul țării, începând de luni. Din păcate, răcirea vremii este de scurtă durată, iar de marți temperaturile vor fi ridicate din nou.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Putem spune fără nicio exagerare că tema recurentă a acestei veri a fost canicula excesivă. Temperaturile au ajuns adesea în jurul valorii de 40 de grade, chiar și peste, iar toamna pare să continue pe aceeași traiectorie de vreme mult mai caldă decât normalul perioadei. Cu toate acestea, potrivit informațiilor oferite de către cei de la , se pare că vom avea parte și de o mică pauză. Luni (4 septembrie), vremea se va răci în părți însemnate din țară, mai precis în centru, nord, cât și sud-est. Conorm ANM, vremea ar putea deveni instabilă chiar de astăzi.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

„Înnorările se vor accentua şi vor fi averse şi descãrcãri electrice în Maramureş şi în Crişana, iar mai ales în a doua parte a zilei şi noaptea şi în Banat, Transilvania şi în cea mai mare parte a Moldovei, precum şi în zonele de munte. În regiunile sudice şi sud-estice, ziua va fi predominant însorită şi călduroasă, iar fenomene asociate instabilităţii atmosferice se vor semnala local în a doua parte a nopţii”, au spus cei de la ANM, referitor la ziua de astăzi, 3 septembrie.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Această mică pauză în care ne mai putem trage sufletul după caniculă va continua și luni. Chiar avem norocul ca temperaturile înregistrate să fie puțin sub normalul perioadei. În ce privește aversele, este posibil ca acestea să fie destul de puternice în părți mari din Oltenia, cât și prin Muntenia, Transilvania și Moldova, putând fi vorba și despre descărcări electrice.  

Luni, în capitală, cerul va fi plin de nori, fiind posibile și averse. Temperaturile vor fi mai mici ca până acum, iar maxima nu ar trebui să depășească 25 de grade. Din păcate această răcire este una de scurtă durată, iar începând de marți, temperaturile se vor ridica din nou.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191