Alex Ashraf a divorțat de Oana Zăvoranu! Soțul vedetei s-a mutat la amanta lui

Alex Ashraf a divorțat de Oana Zăvoranu! Soțul vedetei s-a mutat la amanta lui

Este vestea momentului în showbiz-ul din România! Alex Ashraf a divorțat de Oana Zăvoranu! Soțul vedetei s-a mutat la amanta lui, astfel că bărbatul a decis să plece din casa partenerei sale și să o lase singură pe aceasta.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai mulți ani, însă iată că cei doi au ajuns la separare. Când toată lumea îi vedea mai fericiți ca niciodată și se aștepta ca relația lor să meargă într-o direcție bună, se pare că lucrurile stau total altfel, astfel că Alex Ashraf a divorțat de partenera lui. Iată ce a făcut bărbatul după separare!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Alex Ashraf a divorțat de Oana Zăvoranu!

Potrivit , Alex Ashraf a fost cel care a divorțat de Oana Zăvoranu. Soțul vedetei a plecat din casa lor și s-a mutat la amanta lui. Se pare că bărbatul este implicat într-o altă relație, în timp ce ea este o femeie singură acum.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Se știa deja de mai multe luni că Alex Ashraf este implicat într-o altă relație. La începutul acestui an, bărbatul a fost surprins de paparazzii , site-ul numărul 1 de știri mondene din țară, în timp ce a dormit la o altă femeie și a plecat de la aceasta dis-de-dimineață, însă cei doi declarau pe atunci că sunt foarte fericiți și nu s-au despărțit.

Cum vor împărți cei doi averea pe care o au

Acum s-a ajuns la momentul în care Alex Ashraf și Oana Zăvoranu trebuie să împartă averea pe care o au împreună. Cu toate că bunurile vedetei sunt luate cu banii pe care ea i-a moștenit de la mama ei, Mărioara Zăvoranu, iar moștenirea femeii nu se împarte, în momentul în care ea a cumpărat clinica medicală pe care o deține în momentul de față, aceasta i-a dat și soțului ei acțiuni din firmă. În acest fel, Oana Zăvoranu l-a făcut pe partenerul ei proprietar.

Așadar, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf vor avea acum de împărțit clinica medicală. Cu toate acestea, clinica medicală a vedetei este închisă de câteva luni, mai exact din vara acestui an și deocamdată nu se știe ce se va întâmpla cu ea.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191