Alex Ashraf rupe tăcerea și vorbește despre despărțirea de Oana Zăvoranu: „Eu am plecat din căsnicie”

Alex Ashraf rupe tăcerea și vorbește despre despărțirea de Oana Zăvoranu: „Eu am plecat din căsnicie”

Alex Ashraf a oferit primele declarații despre divorțul de Oana Zăvoranu. Fostul soț al „Queridei” a decis să dea cărțile pe față și contracarează declarațiile ei. Afaceristul a dezvăluit că el a fost cel care a decis să plece din căsnicie și să se retragă din afacerea clinicii vedetei. De asemenea, a precizat că își va duce fosta parteneră de viață în instanță. 

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Sfârșitul lunii septembrie a culminat cu divorțul unuia dintre cele mai celebre cupluri din showbiz-ul intern românesc, format din Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Deși se zvonea că între cei doi există probleme, în urmă cu doar o lună bruneta anunța că relația lor este una puternică. Totul s-a schimbat în urmă cu doar câteva zile, când s-a aflat că povestea lor de iubire a ajuns la final. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Alex Ashraf, declarații despre despărțirea de Oana Zăvoranu 

Afaceristul și-a început mărturisirile puctând un aspect important pentru el, și anume faptul că el a fost cel care a luat decizia de a nu mai face parte din căsnicia cu Oana Zăvoranu și a înaintat divorțul. 

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

De asemenea, Alex a precizat faptul că nu a luat cu el nimic din ce nu i-a aparținut, ci doar hainele pe care le avea. 

„Eu am plecat din căsnicie! Eu am înaintat divorțul! Eu cu asta am vrut să încep, ca să nu se mai speculeze că ea a făcut lucrurile astea. Eu am lăsat totul în urmă și am plecat doar cu hainele mele!”, a declarat Alex Ashraf, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu, acordat pentru Xtra Night Show.

„Nu mi se pare normal să ne spălăm rufele în public” 

Fostul soț al Oanei a punctat un alt aspect destul de discutat în ultimele zile: clinica pe care ea o deține și în care el era acționar. A mărturisit că a renunțat la acțiunea pe care o avea în clinică și că o va contrazice pe vedetă în instanță, cu dovezi. 

„Am să spun eu de clinică! Eu am ieșit din clinică, adică mi-am dat acțiunile gratis, acțiunea gratis că era doar una! Iar pe fosta soție o să o combat eu în instanță pentru tot ceea ce spune, cu dovezi. Eu nu am să vorbesc public urât de ea. Nu doresc să intru în circul ei. Ea poate să spună orice despre mine și, mă repet, nu mi se pare normal să ne spălăm rufele în public și nici să aruncăm cu noroi în 10 ani de relație. Am reușit să duc clinica unde trebuia. Sus. Cât timp am fost eu în clinică, clinica mergea.”, a mai precizat fostul soț al Oanei Zăvoranu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191