Alex Velea ar fi stat la aceeași masă cu bărbații care l-au ucis pe Sorin, la Padina. Ce a văzut soția victimei: ”În timpul incidentului…”

Alex Velea ar fi stat la aceeași masă cu bărbații care l-au ucis pe Sorin, la Padina. Ce a văzut soția victimei: ”În timpul incidentului…”

Soția lui Sorin Anghel a făcut declarații terifiante despre noaptea în care acesta a murit. La locul tragediei se aflau vedete precum Alina Eremia, Antonia, dar și Alex Velea, despre care femeia a spus că ar fi stat la masă cu bărbații care i-au omorât soțul. Iată ce a declarat soția acestuia în fața anchetatorilor.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Cazul crimei din Padina continuă cu informații șocante. Soția lui Sorin Anghel a fost audiată de polițiști și a făcut câteva declarații care ar putea avea un impact major în cazul anchetei polițiltilor.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Se pare că Alex Velea i-ar fi cunoscut pe bărbații care l-au ucis pe Sorin Anghel la petrecere, conform declarațiilor ei.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Ce legătură ar fi avut Alex Velea cu bărbații care l-au ucis pe Sorin Anghel la Padina

Soția lui Sorin Anghel le-a mărturisit anchetatorilor tot ce a văzut în noaptea în care soțul ei a fost ucis. Ultimele minute din viața lui sunt foarte importante pentru cursul anchetei, astfel că femeia a dezvăluit că i-a văzut pe cei trei bărbați stând la aceeași masă cu Alex Velea, înainte de a comite crima.

De asemenea, în momentul în care bărbații i-au înjunghiat soțul, aceasta nu l-a mai văzut nicăieri pe Alex Velea, nici la masa la care era inițial.

Nu se știe ce legătură ar fi avut cu ei sau dacă artistul și fiii vrăjitoarei Sidonia se cunoșteau. Mai multe persoane au fost audiate în acest caz.

Soția lui Sorin Anghel nu își mai amintește cine l-a înjunghiat

În declarația depusă la poliție, soția lui Sorin Anghel a mărturisit că a văzut un cuțit în momentul în care acesta a fost atacat.

Însă, nu își mai amintește care dintre cei trei bărbați a comis crima. Femeia a vrut să își ajute soțul în momentul în care era prăbușit pe pământ, dar a fost lovită și amenințată cu moartea de agresori.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191