Alexandra Bran candidează la Primăria Breaza, din partea PSD

Alexandra Bran candidează la Primăria Breaza, din partea PSD

Alexandra Bran, fost viceprimar şi actual consilier senatorial, anunță că va candida pentru funcția de primar al orașului Breaza, din partea PSD.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Motivația Alexandrei este simplă, dar puternică: Breaza și locuitorii săi merită mai mult. Sub conducerea ei, promite să fie o voce a cetățenilor și să pună interesul comunității înaintea celor personale sau de partid.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

În centrul argumentației sale se află o întrebare crucială: sunt brezenii pregătiți pentru o schimbare reală sau au ajuns să se resemneze cu ideea că „toti politicienii sunt la fel”?

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Alexandra Bran are 41 de ani și activează în politică de 12 ani. A fost viceprimar in mandatul 2016-2020, iar in prezent ocupa functia de consilier in Senatul Romaniei.

Absolventă a Facultății de Drept și Sociologie din cadrul Universității Transilvania din Brașov, Alexandra Bran este masterand în Dreptul Penal al Afacerilor, dar și membru academician al Academiei din Roma și absolventă a Institutului Diplomatic Român în domeniile Politică Externă și Diplomație, precum și Securitate Internațională.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191