Alexandra Dinu, filmată în patul lui Bobby Păunescu. Omul de afaceri e îndrăgostit lulea de fosta nevastă a lui Mutu

Alexandra Dinu, filmată în patul lui Bobby Păunescu. Omul de afaceri e îndrăgostit lulea de fosta nevastă a lui Mutu

Alexandra Dinu și Bobby Păunescu nu se mai ascund! Omul de afaceri a postat imagini fierbinți cu fosta soție a lui Adrian Mutu, chiar în dormitorul de la vila lui din Positano (Italia). Milionarul e vrăjit, pur și simplu, de frumoasa blondă.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Bobby Păunescu (49 de ani) și actrița Alexandra Dinu (42 de ani) petrec clipe fierbinți, la vila milionarului din Positano, Italia. Cei doi nu au făcut, încă, declarații în privința idilei lor, însă imaginile pe care omul de afaceri și actrița le tot postează din vacanța lor petrecută în Italia sunt mai mult decât edificatoare.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Alexandra Dinu și Bobby Păunescu petrec, în aceste zile, vacanța împreună la vila de lux a acestuia din Positano. Zilele trecute, omul de afaceri a fost primul care a postat un filmuleț în care se distra, de minune, împreună cu Alexandra și cu o prietenă a acestia, modelul Cristina Postolachi, la Roma și la Napoli.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Ambele femei și-au pus, apoi, imagini din vacanța petrecută la vila de vis a milionarului de pe Coasta Amalfitană, pe rețele de socializare. Bobby Păunescu pare a fi vrăjit, însă, total de fosta soție a lui Adrian Mutu, așa că a mai postat un filmuleț de senzație cu acesta pe contul lui de socializare.

Imagini fierbinți cu Alexandra Dinu, surprinsă în dormitorul lui Bobby Păunescu ! 

Bobby nu a rezitat tentației și a surprins-o pe Alexandra, la prima oră a dimineții, lenevind în patul său, acoperită de lenjerie. Se știe că milionarul, care este și regizor, adoră să-și filmeze iubitele în ipostaze cât se poate de incintate. Așa a făcut și cu Monica Bârlădeanu, pe care a surprins-o nud, pe vremea când erau împreună.

Alexandra pare să-i fi căzut cu tronc lui Bobby, care a făcut orice ca să o cucerească pe fosta soție a lui Adrian Mutu și, din ce se vede, a și reușit!

Alexandra Dinu a fost surprinsă prima dată, în luna martie, alături de Bobby Păunescu, de către paparazzi, la ieșirea dintr-un club de fițe bucureștean. Încă de pe atunci, s-a zvonit că cei doi ar avea o idilă. Niciunul, însă, nu a confirmat sau infirmat speculațiile.

Bobby Păunescu, relații cu vedete una și una! „Când mă îndrăgostesc o fac fără plasă de protecție!”

George Marius Păunescu este fiul lui George Constantin Păunescu, și a fost căsătorit cu modelul Alice Peneacă, timp de trei ani. Printre femeile cu care a mai avut relații, de-a lungul timpului, s-au numărat: Monica Bârlădeanu, Maria Marinescu, soprana Andreea Ilie sau modelul Emma Christina.

Nu sunt nici vânător, nici vânat! Lucrurile sunt frumoase când se întâmplă în mod spontan. Eu mă las în mâna destinului, care a fost deosebit de bun cu mine până acum.

Încerc să învăț din greșeli, dar nu consider că am făcut greșeli. Când mă îndrăgostesc, o fac fără plasă de protecție!”, a dezvăluit milionarul, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

La rândul ei, Alexandra Dinu a fost căsătorită cu fostul fotbalist Adrian Mutu, cu care are un băiat, pe nume Mario. Dintre bărbații cu care a mai avut relații s-au numărat: bancherul italian Carlo Cancellieri, producătorul de filme Andrea Rizzoli Jr, actorul Luca Bastianello și producătorul de filme Jeffrey Greenstein.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191