Alexandra Dinu, vacanță în Italia cu Bobby Păunescu. S-au distrat până noaptea târziu și nu s-au ferit să se afișeze împreună

Alexandra Dinu, vacanță în Italia cu Bobby Păunescu. S-au distrat până noaptea târziu și nu s-au ferit să se afișeze împreună

Bobby Păunescu și Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, se află în vacanță, în Italia. Aceștia se distrează de minune împreună și nu evită să arate acest lucru pe rețelele de socializare.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

În luna martie, Alexandra Dinu a fost surprinsă la masă, într-un restaurant din București, alături de Bobby Păunescu, iar atunci s-a zvonit că cei doi ar fi avut o idilă. Niciunul nu a confirmat sau infirmat speculațiile apărute la vremea respectivă.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Acum, fosta soție a lui Adrian Mutu se află în vacanță, în Italia, alături Bobby Păunescu, dar și de o prietenă, modelul și actrița Cristina Postolachi. Se pare că aceștia ar fi mers și la vila din Positano ce îi aparține producătorului, potrivit

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

La un moment dat, pe rețelele de socializare, Bobby Păunescu apare într-un video funny, iar Alexandra Dinu este extrem de amuzată. Regizorul își pune mâna la gură, iar mesajul transmis este unul edificator: „ Atunci când nu ai voie să vorbești…”.

Aceștia au petrecut câteva zile și în Roma, iar marți, 15 august, Bobby Păunescu și-a serbat ziua de nume, pentru că în buletin este și Marius. Petrecerea a fost una foarte reușită, unde toată lumea s-a simțit bine și s-a distrat. Alexandra Dinu și Cristina Postolachi au petrecut alături de regizor, iar mica petrecere s-a terminat târziu în noapte cu un spectaculos foc de artificii.

Bobby Păunescu, pe numele său real George Marius Păunescu, este fiul cel mic al omului de afaceri George Constantin Păunescu. În 2007, presa scria că Bobby Păunescu a reușit să dubleze afacerile familiei, estimate atunci la 1,5 miliarde de euro.

El s-a implicat în industria cinematografică, iar filmul „Moartea domnului Lăzărescu”, al cărui producător este, a câștigat la Cannes, în 2005, premiul „Un Certain Regard”. Nu numai activitatea importantă ca producător și regizor de film a atras atenția presei, ci și relația pe care acesta a avut-o cu Monica Bârlădeanu.

Întrebat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” dacă a suferit vreodată din dragoste, Bobby Păunescu a mărturisit cu sinceritate faptul că a suferit de multe ori, scrie Mai mult decât atât, el a mărturisit că relația lui cu Monica Bârlădeanu s-a încheiat în anul 2012, pe cale amiabilă, însă la întrebarea dacă a fost părăsit sau a fost el cel care a părăsit, Bobby Păunescu a răspuns că în permanență a fost și va continua să fie părăsit de femeile din viața lui. „În permanență! Nu există senzație mai puternică și mai plăcută decât să iubești și să suferi din dragoste! Chestia asta cred că m-a ajutat foarte mult și în film, să pot să scriu, să pot să mă duc jos, să urc! Ca să fim mai exacți pe date să spunem așa, ne-am despărțit în 2012, pe 10 august!”, a spus el.

Vezi rezolvarea subiectelor la BAC Română 2023 – sesiunea de toamnă!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191