Alexandru Ciucu este în culmea fericirii! Anunțul făcut de fostul partener al Alinei Sorescu: „Am mari emoții”

Alexandru Ciucu este în culmea fericirii! Anunțul făcut de fostul partener al Alinei Sorescu: „Am mari emoții”

Alexandru Ciucu este în culmea fericirii! După divorțul de Alina Sorescu, designerul vine cu o veste mare. Deși s-a retras din atenția publică după separarea de artistă, iată că acum creatorul de modă traversează momente importante în carieră. Acesta va lansa o colecție deosebită, dar nu de bărbați de data aceasta.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Alexandru Ciucu este în culmea fericirii

După ce au divorțat Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au trecut prin momente delicate. Totuși, iată că la un an de la această decizie, cei doi au renăscut din punct de vedere profesional. În timp ce Alina se afișează cu o nouă imagine și cu proiecte tot mai fructoase, nici Alexandru nu se lasă mai prejos. Acesta a urmat un master la Paris și s-a ocupat de noua sa colecția, în care își pune mari speranțe. Recent a fost la Fashion Week, așa cum se întâmplă anual, iar de când s-a întors stă numai în atelier în pregătirea unei colecții unice.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

„Am fost la Paris Fashion Week cum merg aproape în fiecare an. Am văzut foarte multe lucruri interesante. Eu sunt mereu mai interesat la genul asta de evenimente de numele noi, nu de creațiile marilor case de modă. La ele putem vedea pe rețelele de socializare în toată lumea. Am venit de acolo cu energie, cu un vibe bun și cu inspirație”, a transmis acesta la AntenaStars.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Până acum designerul s-a ocupat de creații pentru bărbați, de data aceasta însă vrea să se afirme și pe zona dedicată femeilor, chiar dacă piața din România este foarte ridicată.

„Așa cum am mai spus, pregătesc o colecție de damă. Prima mea colecție de damă și am mari emoții, mai ales că e prima oară și pot fi multe lucruri unde poți da greș. Piața în România este foarte ridicată, mai ales pe zona de damă este bine dezvoltată”, a mai adăugat designerul.

Divorțul dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

Cei doi s-au căsătorit în anul 2010, iar patru ani mai târziu, în 2014, a venit pe lume și primul lor copil, o fetiță pe nume Elena Carolina, astăzi în vârstă de 9 ani. După doi ani de la nașterea primului lor copil, Alina Sorescu a născut cel de-al doilea copil al familiei, tot o fetiță, Ana Raisa. Micuța s-a născut în luna aprilie a anului 2016, iar în prezent are vârsta de 7 ani. Din nefericire, cei doi nu s-au mai înțeles și au decis anul trecut să se despartă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191