Alexia Eram, lecție de modestie! Cât plătește fiica Andreei Esca pentru genți: au un preț extrem de accesibil

Alexia Eram, lecție de modestie! Cât plătește fiica Andreei Esca pentru genți: au un preț extrem de accesibil

Alexia Eram dă din nou dovadă de modestie, cu toate că se numără printre tinerele independente care își pot permite aproape orice își doresc. Fiica Andreei Esca își gestionează destul de atent cheltuielile, așa cum reiese din ultima sa postare din social media. Cât plătește vedeta pentru a-și achiziționa gențile dorite. 

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Alexia Eram face parte din rândul celor mai cunoscute influencerițe. Tânăra are mai multe proiecte în derulare care îi aduc bani și astfel reușește să își câștige traiul de una singură, mai ales că este angajată și la revista mamei sale. Află din rândurile de mai jos cât scoate din buzunar pentru o geantă. 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Cât de scumpe sunt gențile Alexiei Eram 

Iubita lui Mario Fresh dedică o mare parte din timpul său în scopul creării conținutului de calitate pe care îl oferă comunității sale din social media. Spre exemplu, astăzi le-a prezentat fanelor sale mai multe modele de genți de brand, iar prețurile nu sunt deloc mari, comparativ cu alte exemplare de pe piață. Două modele de genți au prețuri de 345 lei, respectiv 1125 lei.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Ce salariu primește Alexia Eram, angajată la revista mamei sale 

Fosta concurentă „America Express” dezvăluia la „Drive in with Andrei Niculae” ce salariu primește, fiind angajată la revista „A List Magazine” a mamei sale, pe funcția de fashion editor, având un salariu de de lei. 

„Salariul meu este de de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. (…) Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină. Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo. Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo ș., poze, studio. Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing. Mi-a plăcut foarte mult și când am lucrat pe paginile de shopping. Poate în viitor o să îmi fac și eu o pagină despre ceva în revistele fizice. Îmi place foarte mult, dar jobul meu principal este cel de content creator”, a mărturisit Alexia Eram.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191