Alexia Eram și Mario Fresh sărbătoresc iubirea în stil mare. Ce destinație de vacanță au ales pentru 14 februarie

Alexia Eram și Mario Fresh sărbătoresc iubirea în stil mare. Ce destinație de vacanță au ales pentru 14 februarie

Ziua Îndrăgostiților reprezintă pentru multe cupluri o oportunitate de a-și celebra iubirea. Cine în doi, mesaje romantice sau declarații de dragoste aprind deseori flacăra pasiunii. Vedetele nu se lasă nici ele mai prejos și aleg să sărbătorească în stil mare ziua de 14 februarie. Mario Fresh și Alexia Eram au plecat din România pentru câteva zile. Ce destinație romantică au ales cei doi?

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai longevive și mai iubite cupluri tinere din showbiz-ul intern. Povestea lor de dragoste este invidiată de mulți, și admirată totodată, mai ales că ambii postează în social media imagini din locurile în care merg, reușind astfel că mențină vie conexiunea cu fanii. 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Spania, destinația ideală de Ziua Îndrăgostiților pentru Alexia și Mario 

Fiica Andreei Esca și faimosul cântăreț au decis să petreacă momente de neuitat, în doi, iar destinația ideală pentru ziua de 14 februarie a reprezentat-o: Barcelona. Pe contul de Instagram al Alexiei Eram observăm mai multe fotografii din scurta vacanță în care au mers împreună. 

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Tânăra creatoare de conținut a postat imagini din timpul zborului cu avionul, urmând ca mai apoi să ia cina în oraș, într-un restaurant de fițe și să se bucure de timpul petrecut împreună.

Alexia Eram: „Știu exact cum vreau să arate nunta”

În luna iulie a anului trecut, Alexia și Mario au celebrat 7 ani de relație, așa că întrebările referitoare la căsătorie se întețesc. Fiica Andreei Esca a decis să elucideze „misterul”, făcând o serie de declarații despre marele eveniment pe care îl așteaptă multă lume: 

„Știu exact cum vreau să arate nunta. Sunt demult cu Mario, dar totuși suntem foarte tineri ca să vorbim de nuntă în curând.

Când o să vină timpul vom face și nunta. Acum amândoi suntem cu munca, probabil când o să ne mai așezăm așa puțin.

Vara Mario are concerte, nu prea mai avem timp de noi. O să ne luăm vacanță în ianuarie-februarie, stăm o lună la soare, undeva în țări exotice. Acum de abia mai apucăm să ne vedem seara”, a declarat Alexia Eram, în podcastul „Baddasmom”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191