Alimentul banal care îți salvează plantele. Sigur îl ai în frigider

Alimentul banal care îți salvează plantele. Sigur îl ai în frigider

Dacă vrei să ai o grădină frumoasă trebuie neapărat să folosești acest aliment banal! Plantele tale vor crește mari și sănătoasă și te vei bucura de ele din plin!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Ține cont de câteva sfaturi simple 

Primăvara este cel mai bun moment pentru a începe să fertilizați plantele, deoarece atunci încep să crească în mod activ. Plantele care cresc mai repede ar trebui fertilizate mai des decât cele care cresc încet, cum ar fi un cactus, sau care sunt în repaus (de exemplu, majoritatea plantelor iarna).

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Este bine să țineți cont de câteva sfaturi simple. Primăvara este cel mai bun moment pentru a începe să fertilizați plantele, deoarece atunci încep să crească în mod activ. Plantele care cresc mai repede ar trebui fertilizate mai des decât cele care cresc încet, cum ar fi un cactus, sau care sunt în repaus (de exemplu, majoritatea plantelor iarna).

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Diluați îngrășământul. Este mai bine să fertilizați mai puțin decât să fertilizați excesiv. Dacă există o deficiență de nutrienți în amestecul de ghiveci și nu ați fertilizat de aproximativ un an, puteți crește puterea adăugând mai puțină apă atunci când diluați îngrășământul. Plantele care ne dau fructe sau flori vor avea nevoie de mai mult îngrășământ în timpul vieții lor. Atunci când culegem fructele sau florile, le luăm acele substanțe nutritive și ar trebui să le refacem.

Alimentul banal care îți face plantele sa crească sănătoase 

Ei bine, dacă nu vrei să cheltui mulți bani pe îngrășăminte și totuși, să ai o grădină extrem de frumoasă și bogată, tot ce trebuie sa faci este să folosești un aliment banal pe care sigur îl ai în frigider! Potrivit celor de la ai nevoie doar de niște iaurt pe care trebuie doar să îl întinzi la rădăcina plantei! Ulterior acoperă-l cu rumeguș și lasă-l să își facă magia! Acesta crește microorganismele necesare pentru dezvoltarea plantei!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191