Alimentul pe care să nu-l adaugi în nicio salată. Nutriționistul Mihaela Bilic îl interzice total: ”Mi se pare ridicol”

Alimentul pe care să nu-l adaugi în nicio salată. Nutriționistul Mihaela Bilic îl interzice total: ”Mi se pare ridicol”

Salatele sunt preparate versatile și pot fi gata în doar câteva minute. Cu toate că îți oferă o mulțime de beneficii, medicul nutriționist Mihale Bilic recomandă ca un aliment foarte cunoscut și iubit de români, anume brânza, să nu fie inclusă.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Salatele se numără printre cele mai rapide preparate în sezonul cald, fiind răcoritoare și pline de nutrienți. Se pot amesteca mai multe ingrediente, iar rezultatul este unul delicios. Totuși, Mihaela Bilic recomandă ca unul dintre ingredientele folosite de români să nu mai fie combinat, creând mai multe probleme pentru organism.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Ce alimente nu se pune în salată

În sezonul cald, tot mai mulți români consumă salate fiindcă sunt răcoritoare și pline de nutrienți. Ai nevoie de doar câteva legume pe care le poți combina cu proteine și ai făcut un preparat excelent pentru a fi consumat.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Mihaela Bilic recomandă ca un aliment să nu fie inclus în salată, având un aport uriaș de calorii. Brânza îți poate sabota dieta, mai ales dacă este cumpărat din comerț și poate fi plin de adaosuri care nu sunt deloc sănătoase. Deși este delicioasă, nu este indicat să fie consumată într-o salată.

Ce a spus medicul nutriționist despre grăsimile sănătoase

Mihaela Bilic recomandă grăsimile sănătoase să fie consumate cât mai des pentru o dietă variată, având o mulțime de beneficii pentru organism. Totuși, anumite alimente nu sunt recomandate având un aport ridicat de calorii și stimulează îngrășarea.

CITEȘTE ȘI: Băutura pe care să o consumi pentru o digestie sănătoasă. Mihaela Bilic o consumă foarte des: ”E probiotic”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191