Alin Oprea a compus valsul mirilor pentru nunta cu Medana: „O să se cânte și la alte nunți”. Detalii despre marele eveniment din viața lor

Alin Oprea a compus valsul mirilor pentru nunta cu Medana: „O să se cânte și la alte nunți”. Detalii despre marele eveniment din viața lor

Alin Oprea, solistul de la Talisman, îi pregătește o surpriză de proporții soției sale, Medana, cu care se va căsători în luna septembrie. Cei doi vor dansa, la nuntă, pe vasul mirilor, compus chiar de artistul de la Talisman. Alin speră ca piesa să devină hit la nunți!

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Alin Oprea și Medana nu mai au răbdare și numără cu emoție clipele rămase până la nunta lor, care este programată în luna septembrie. Au deja totul pregătit pentru ceea ce vor ei să fie nunta anului, de la local de cinci stele cu meniu de fițe, la lăutarii unul și unul, plus opt perechi de nași, toți vedete. Rochia de mireasă și costumul de ginerică sunt și ele în pregătire.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Madana Oprea: „Alin va lansa valsul mirilor cu Talisman exact la nunta noastră!’

Până una alta, mirele a vrut să-i facă o surpriză de proporții frumoasei sale mirese, așa că a intrat în studio și a compus valsul mirilor pe care-l vor dansa împreună la nuntă.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Când a auzit melodia, Medana a fost atât de impresionată, încât a izbucnit în lacrimi de fericire.

Alin a compus o piesă superbă, special pentru nunta noastră, pe care o va lansa împreună cu Talisman exact acolo: VALSUL MIRILOR! O melodie în care a pus atâta suflet și emoție, încât sunt convinsă că se va cânta și dansa la multe nunți de acum încolo, devenind simbolică, așa cum au devenit și alte hit-uri Talisman”, a declarat Medana Oprea, în exclusivitate pentru Click!

Au plecat în luna de miere, la Saint Tropez, înainte de nuntă!

Și cum vara e în toi, cei doi nu au mai avut răbdare să aștepte luna de miere. Au făcut-o deja în avans. Zilele acestea, Medana și Alin, se răsfață într-o vacanță de lux la Saint Tropez.

Cei doi stau la plajă toată ziua, iau masa la restaurante de fițe și vizitează zona frecventată de vedetele internaționale

Vor avea 500 de invitați și opt perechi de nași 

Alin Oprea se va căsători religios cu iubita lui, Medana, în luna septembrie. Pregătirile pentru nunta anului, cum se anunță a fi evenimentul, au început cu mai bine de două luni în urmă.

Aproximativ 500 de persoane le vor fi alături celor doi viitori miri, 100 dintre invitați fiind artiști, colegi de scenă ai solistului de la Talisman.

Petrecerea va avea loc într-unul dintre cele mai exclusiviste localuri de la periferia Capitalei, acolo unde s-a căsătorit și Cristi Borcea cu Alina Vidican.

Nunta are loc în luna septembrie, în aceeași zi se va oficia și Taina Cununiei. Îmi doresc enorm ca nunta noastră să fie una de basm. Am ales o locație exclusivită din București, Ambasad’Or Events, pentru că mi se pare cel mai frumos și potrivit loc pentru nunta noastră, atât datorită interiorului elegant, în stil clasic, regal, cât și pentru cadrul natural spectaculos.

Meniul va fi unul de excepție, alegând cea mai sofisticată variantă: Royal Menu. Vom avea peste 500 de invitați din toată țara și chiar din străinătate, așa că am optat pentru Grand Ballroom”, a declarat Alin Oprea, în exclusivitate pentru Click!

Mirii au nu mai puțin de opt perechi de nași, nume sonore din showbiz și nu numai: Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea și Ovidiu Goga, Carmen și Ion Petrescu (Axinte), Mirela și Elvis Năsturică, Iuliana și Ninel Alexandru, Doina și Pavel Hălmăjan și Mihaela și Daniel Moldovan.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191