Alin Oprea a făcut nuntă mare cu Medana! Cât de spectaculoasă a fost mireasa: rochia, de-a dreptul incredibilă!

Alin Oprea a făcut nuntă mare cu Medana! Cât de spectaculoasă a fost mireasa: rochia, de-a dreptul incredibilă!

Alin Oprea și Medana se pot declara cei mai fericiți oameni de pe Pământ. Și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu ieri, 15 septembrie 2023, într-un cadru de vis, martori fericirii lor fiind persoane dragi și apropiate. Medana a strălucit în rochia albă de mireasă, dar și în celelalte ținute în care s-a schimbat de-a lungul serii. Nici solistul trupei Talisman nu s-a lăsat mai prejos, căci a avut grijă să-și asorteze costumele de ginere cu rochiile soției sale.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Proaspeții căsătoriți au avut un eveniment desprins parcă din basme: un cadru mirific, într-o locație din București, cununați în fața lui Dumnezeu de 8 perechi de nași aleși pe sprânceană, distrându-se pe muzică bună până dimineața. Pesemne, nunta lor a fost așa cum și-au imaginat-o. 

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Medana a îmbrăcat pentru prima dată rochia de mireasă 

Deși soția lui Alin Oprea a mai fost căsătorită în trecut, abia acum a îmbrăcat pentru prima oară rochia albă de mireasă. Pe parcursul serii, Medana a schimbat mai multe ținute, și în toate a arătat fabulos!

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Medana și Alin Oprea s-au căsătorit civil în luna decembrie a anului trecut. Pentru nuntă, cei doi s-au pregătit din timp, pentru a pune totul la punct și a avea parte de un eveniment unic în viața lor, de care să-și amintească mereu cu drag. Peste 500 de invitați le-au stat alături în ziua cea mare, și 8 perechi de nași le-au ținut foc la spate în fața lui Dumnezeu.

„Am ales o locație exclusivită din București, Ambasad’Or Events, pentru că mi se pare cel mai frumos și potrivit loc pentru nunta noastră, atât datorită interiorului elegant, în stil clasic, regal, cât și pentru cadrul natural spectaculos. Meniul va fi  unul de excepție, alegând cea mai sofisticată variantă: Royal Menu.

Vom avea peste 500 de invitați din toată țara și chiar din străinătate, așa că am optat pentru Grand Ballroom”, a declarat Alin Oprea cu puțin timp înainte de nuntă, în exclusivitate pentru Click! 

Perechile de nași au fost alese pe măsură 

Alin Oprea și Medana au optat pentru un număr de 8 perechi de nași, nume extrem de cunoscute în showbiz-ul autohton: Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea (fost ministru al Sănătății) și soțul Ovidiu Goga, Carmen și Ion Petrescu (Axinte), Mirela și Elvis Năsturică, Iuliana și Ninel Alexandru, Doina și Pavel Hălmăjan, Mihaela și Daniel Moldovan.

Pentru ei, această cifră are o semnificație simbolică: reprezintă infinitul, care semnifică dragostea și iubirea infinită și nemărginită pe care și-o poartă. 

Avem opt perechi de nași, cifra simbolică a infinitului, oameni de suflet care au fost alături de noi în cele mai grele momente din viață și pe care-i dorim aproape și în cele mai înălțătoare dintre acestea. Acești nași, provin din diferite medii, afaceri, show-biz, turism, horeca, și îi considerăm și îi simțim ca făcând parte din familia noastră.

Vom avea invitați peste 100 de colegi de scenă, dar și oameni de televiziune. Așa că cel mai mare festival de muzică din România va părea mic în comparație cu recitalurile ce vor avea loc la nunta noastră. Iar asta pentru că suntem cu adevărat uniți și prieteni în viața privată, nu doar colaboratori”, ne-a mai spus artistul.

Sursă video: Instagram Oana Floriana Pințoi

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191