Alin Oprea s-a căsătorit religios cu Medana. Imagini de la nunta ca-n filme a solistului de la Talisman

Alin Oprea s-a căsătorit religios cu Medana. Imagini de la nunta ca-n filme a solistului de la Talisman

Alin Oprea și Medana s-au căsătorit religios vineri, 15 septembrie, iar nunta cuplului a fost ca-n filme. Solistul de la Talisman și aleasa inimii sale au fost cununați religios de opt perechi de nași.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

În luna decembrie a anului trecut, Alin Oprea și Medana au spus DA în fața ofițerului Stării Civile, iar vineri, 15 septembrie, și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. Solistul de la Talisman și-a refăcut viața alături de Medana, după despărțirea cu scandal de mama copiilor lui, iar acum este mai fericit ca niciodată alături de noua lui parteneră.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Pregătirile pentru nuntă au început din timp, iar Alin Oprea s-a ocupat de toate detaliile evenimentului, astfel încât totul să se desfășoare așa cum cei doi soți și-au imaginat.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Medana, soția solistului de la Talisman, a îmbrăcat pentru prima dată rochia de mireasă. Bruneta a mai fost căsătorită anterior, însă niciodată nu a purtat rochia albă. Pe parcursul serii, Medana a schimbat mai multe ținute și a arătat spectaculos.

Evenimentul a avut loc într-un local de lux din București, iar familia, prietenii și cei apropiați au confirmat prezenta la nuntă. Alin Oprea și Medana au avut opt perechi de nași, nume importante din lumea mondenă. La nunta cântărețului au fost invitate aproximativ 500 de persoane.

„Pentru Medana va fi pentru prima oară în viață când va îmbrăca rochia de mireasă, când va păși în fața altarului pentru Sfânta Taină a Cununiei și când va avea parte de o petrecere de nuntă.

Cel mai important lucru pentru mine este să-i ofer frumoasei mele soții sentimentul că tot ce fac este dedicat iubirii și bunătății sufletului ei, recunoștinței pentru că a fost alături de mine în cele mai grele momente din viață și că m-a ridicat de la pământ redându-mi aripile frânte. Medana este pentru mine soție, iubită și înger”, a declarat Alin Oprea înainte de nunta cu Medana.

Cine sunt cele 8 perechi de nași de la nunta lui Alin Oprea

Vor avea opt perechi de nași, vedete foarte cunoscută în showbiz: Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea (fost ministru al Sănătății) și soțul Ovidiu Goga, Carmen și Ion Petrescu (Axinte), Mirela și Elvis Năsturică, Iuliana și Ninel Alexandru, Doina și Pavel Hălmăjan, Mihaela și Daniel Moldovan.

„Avem 8 perechi de nași, pentru că aceasta este cifra simbolică a infinitului, exact cum este și iubirea dintre noi, fară margini. Nașii noștri sunt oameni de suflet care au fost alături de noi în cele mai grele momente și pe care-i dorim aproape și în cele mai frumoase momente. Noi îi considerăm și îi simțim ca făcând parte din familia noastră”, a mai dezvăluit Alin Oprea.

Alin Oprea și Medana, lună de miere în Bali după nuntă

Soția solistului de la Talisman anunța că probabil Bali va fi destinația aleasă pentru luna de miere. „Probabil că Bali pentru că este locul nostru preferat cu o energie specială și cu peisaje feerice. Avem multe planuri și proiecte. Alin lucrează la o piesă special făcută pentru nunta noastră, dedicată mie”, declara Medana, în urmă cu ceva timp.

Alin Oprea a mai fost căsătorit Larisa Uță este fosta soție a artistului Alin Oprea. Cei doi au divorțat în urmă cu doi ani. Împreună au doi copii care nu mai țin legătura cu tatăl lor.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191