Alin Oprea și Medana, ofertați la „Asia Express”! De ce au refuzat să meargă în cuplu: „Am avut o problemă….”

Alin Oprea și Medana, ofertați la „Asia Express”! De ce au refuzat să meargă în cuplu: „Am avut o problemă….”

Medana, frumoasa soție a lui Alin Oprea, a dat din casă și ne-a dezvăluit că a refuzat participarea în cuplu la „Asia Express” (Antena 1). Medana încă are probleme în ce privește notorietatea de care se bucură soțul ei, solistul trupei Talisman, Alin Oprea.

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

Medana și Alin Oprea au avut parte de o nuntă de vis, weekendul trecut. Peste 500 de persoane din showbiz au vrut să le fie aproape, iar artiștii s-au bătut pe microfon la nunta anului.

Fapte penale: Primarul din Păuleşti, Sandu Tudor, comite trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu

Mireasa Medana a lansat un volum de poezii de dragoste și a și cântat pentru soțul ei. Medana ne-a mărturist că este pentru prima oară când face asemenea gesturi în public.

BREAKING/ Prefectul Emil Drăgănescu blochează proiectul lui Tudone de „mituire” a primarilor PNL: „Vom ataca în instanță această ilegalitate!”

La începutul relației ei cu Alin Oprea, aceasta a avut ceva probleme cu popularitatea imensă de care se bucură soțul ei, solistul trupei Talisman. A refuzat chiar și apariția la show-uri tv remunerate pe bani grei, precum „Asia Express” și nu numai.

Medana: „Am avut o problemă cu notorietatea lui”

Am fost invitați la <<Asia Express>> în cuplu, dar eu am fost aceea care nu a vrut să meargă. El voia, în schimb, că e artist și dădea bine la imagine. I-am spus să meargă doar el.

Pe mine notorietatea lui m-a deranjat, sincer, la început, dar nu am avut ce să fac pentru că m-am îndrăgostit de el. Acum cu nunta aceasta ce am mai spart și eu gheața, nu mai am așa emoții să ies și să vorbesc în public”, a dezvăluit Medana Oprea, pentru Click!

„America Express”, în pericol! Concurenții au fost prădați de traficanți de carne vie și jefuiț

Noul sezon al show-ului „America Express” stă să înceapă în curând la Antena 1. Pentru această ediție concurenții au filmat în Columbia, Ecuador și Argentina, locuri care s-au dovedit , însă, a fi extrem de periculoase.

Prin urmare, Mona Segall, producătoarea emisiunii, ar fi anunțat că nu va mai exista „America Express” și că intenționează să se reîntoarcă la formatul vechi, „Asia Express”. Conform surselor din Antenă, concurenții și staff-ul, s-ar fi confruntat cu probleme grave de securitate, la actuala ediție.

Mai exact, unii dintre concurenți au fost urmăriți de traficanții de carne vie, în timp ce altii au fost chiar jefuiti.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191