Alin Oprea și Medana, ofertați la „Asia Express”! De ce au refuzat să meargă în cuplu: „Am avut o problemă….”

Alin Oprea și Medana, ofertați la „Asia Express”! De ce au refuzat să meargă în cuplu: „Am avut o problemă….”

Medana, frumoasa soție a lui Alin Oprea, a dat din casă și ne-a dezvăluit că a refuzat participarea în cuplu la „Asia Express” (Antena 1). Medana încă are probleme în ce privește notorietatea de care se bucură soțul ei, solistul trupei Talisman, Alin Oprea.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Medana și Alin Oprea au avut parte de o nuntă de vis, weekendul trecut. Peste 500 de persoane din showbiz au vrut să le fie aproape, iar artiștii s-au bătut pe microfon la nunta anului.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Mireasa Medana a lansat un volum de poezii de dragoste și a și cântat pentru soțul ei. Medana ne-a mărturist că este pentru prima oară când face asemenea gesturi în public.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

La începutul relației ei cu Alin Oprea, aceasta a avut ceva probleme cu popularitatea imensă de care se bucură soțul ei, solistul trupei Talisman. A refuzat chiar și apariția la show-uri tv remunerate pe bani grei, precum „Asia Express” și nu numai.

Medana: „Am avut o problemă cu notorietatea lui”

Am fost invitați la <<Asia Express>> în cuplu, dar eu am fost aceea care nu a vrut să meargă. El voia, în schimb, că e artist și dădea bine la imagine. I-am spus să meargă doar el.

Pe mine notorietatea lui m-a deranjat, sincer, la început, dar nu am avut ce să fac pentru că m-am îndrăgostit de el. Acum cu nunta aceasta ce am mai spart și eu gheața, nu mai am așa emoții să ies și să vorbesc în public”, a dezvăluit Medana Oprea, pentru Click!

„America Express”, în pericol! Concurenții au fost prădați de traficanți de carne vie și jefuiț

Noul sezon al show-ului „America Express” stă să înceapă în curând la Antena 1. Pentru această ediție concurenții au filmat în Columbia, Ecuador și Argentina, locuri care s-au dovedit , însă, a fi extrem de periculoase.

Prin urmare, Mona Segall, producătoarea emisiunii, ar fi anunțat că nu va mai exista „America Express” și că intenționează să se reîntoarcă la formatul vechi, „Asia Express”. Conform surselor din Antenă, concurenții și staff-ul, s-ar fi confruntat cu probleme grave de securitate, la actuala ediție.

Mai exact, unii dintre concurenți au fost urmăriți de traficanții de carne vie, în timp ce altii au fost chiar jefuiti.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191