Alin Oprea și Medana, primul interviu după nunta anului: „Am plâns ca un copil, ni s-au tăiat picioarele!” Imagini exclusive cu cei doi în fața altarului

Alin Oprea și Medana, primul interviu după nunta anului: „Am plâns ca un copil, ni s-au tăiat picioarele!” Imagini exclusive cu cei doi în fața altarului

O nuntă festival, nunta anului! Așa și-a dorit-o Alin Oprea, așa a și fost! Solistul trupei Talisman s-a căsătorit religios, în weekend, cu frumoasa lui soție, Medana. Nu mai puțin de zece perechi de nași, 500 de invitați de seamă, printre care cei mai importanți artiști ai scenei românești, și trei torturi spectaculoase, totul într-un decor de vis!

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Nunta a început vineri, 15 septembrie, cu o ceremonie religioasă fastuoasă. Medana și Alin Oprea și-au jurat credință și iubire eternă, în prezența a zece perechi de nași: marele psihoterapeut Menis Yousry și soția Elena, Aurelian Boiț (Marele Maestru al Ordinului Cavalerilor Templieri „Sf. Martin”) și soția Daniela, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea și Ovidiu Goga, Carmen și Ion Petrescu (Axinte), Mirela și Elvis Năsturică, Doina și Pavel Hălmăjan, Mihaela și Daniel Moldovan, Iuliana și Ninel Alexandru.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Invitații au asistat la un moment solemn: Alin Oprea a fost decorat cu Crucea de Merit a Ordinului Suveran Templier Sfântul Martin, de către Marele Maestru al Ordinului, Excelența Sa Aurelian Roland Boiț și Cavalerii care l-au însoțit, pentru a înmâna distincția.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Cățelul Hugo a adus verighetele!

Click!: Medana și Alin, o nuntă fabuloasă! Care au fost momentele care v-au emoționant cel mai tare, pe fiecare în parte? A fost nunta pe care ați visat-o toată viața?

Medana: Cu toată sinceritatea pot să spun că am avut nunta mult visată, și care a fost mult mai frumoasă decât mi-am imaginat vreodată. Soțul meu, Alin, a făcut eforturi incredibile pentru a-mi îndeplini acest vis, eu fiind pentru prima dată mireasă.

El s-a ocupat de absolut tot, în afară de ținute, verighete, tort și candy bar, unde am decis eu. M-a protejat foarte mult, dorindu-și să nu am elemente care să mă solicite și care să mă streseze.

La noi au fost elemente fabuloase, toate momentele au fost emoționante. Am început cu ceremonia religioasă, unde verighetele au fost aduse de către Hugo, cățelul nostru, el fiind cavalerul de onoare. Au fost prezenți cei trei căței ai noștri: Hugo și cele două cătelușe maidaneze, salvatede mine de la moarte, îmbrăcate fumos.

Gheorghe Turda a ieșit din spital, cu bilet de voie, pentru ca să cânte la cununia religioasă!

Gheorghe Turda a făcut un gest impresionat pentru noi! A cerut bilet de voie să vină să cânte din spital și a cântat o priceasnă. Momentul religios a fost unul emoționant. Am avut, de fapt, 10 perechi de nași și nu opt cum s-a anunțat inițial.

Un alt moment emoționat a fost valsul mirilor, melodia compusă special pentru mine de Alin, și care a avut loc într-un cadru de vis, pe scări, fiind proiectat pe perete, cu un video proiector.

Click!: Alin, cum te prinde noul statut de bărbat însurat?

Alin Oprea: Mă simt un om binecuvântat de Dumnezeu, un bărbat împlinit și un artist iubit de către public. Statutul de bărbat însurat este cel care mă reprezintă, eu fiind un familist convins. Având alături de mine soția mult dorită, soția visurilor mele, spun cu mâna pe inimă că este o onoare să fiu soțul unei femei care știe să fie femeie.

Alin Oprea: „Ni s-au tăiat picioarele la toți”

Click!: Au existat șimomente la care ați plâns?

Alin Oprea: Eu am organizat toată nunta și m-am ocupat de fiecare detaliu, începând de la meniu, locație, artiști, sonorizare, scenă. E meseria mea și mă și pricep. Credeam că nu voi avea nici o surpriză la nunta mea, dar a fost una! Surpriza cea mai mare mi-a făcut-o Medana, care a apărut împreună cu Sorin Lupu, primtenor la Opera Națională din Cluj, și a cântat o canțonetă precum o soprană profesionistă. Au plâns toți invitații de la nuntă și eu cu ei, ca un copil! Prima daam crezut că e făcătu, dar ea s-a pregătit luni întregi ca să-mi fa surpriza asta imensă! Ni s-au tăiat picioarele la toți. Nu ne-am dezmeticit o jumătate de oră!

Medana:Momentul acesta m-a terminat, pentru că mie nu-mi place să cânt, am trac, am vrut să iasă perfect. După vals, a avut loc lansarea primului meu volum de poezii. Singurul moment care pe mine, însă, m-a făcut să plâng, a fost momentul în care am dansat cu fiul meu, Darius. Am plâns de am rupt! A mai fost și momentul CorineiChiriac, care a cântat o piesă unde am dansat împreună cu toate nașele și cu mama mea.

Nu am vrut o nuntăclasică, tradițională. Eu nu a vrut să fiu furată timp de 30-40 de minute.Eu am preferat să lansez cartea pe care am oferit-o cadou la plecare invitaților.

Am avut multe momente emoționante. Ceremonia religioasă, valsul mirilor, dansul cu fiul meu la care am și izbucnit în plâns, prezentarea torturilor, lansarea primului volum de poezii, premiat de către domnul doctor Victor Constantin Moruțoiu, membru al Uniunii Scriitorilor în cadrul Festivalului Literar Internațional cu premiul pentru debut în poezie „Cornelia Caragea”, prezentat de doamna editor Nadia Farcaș de la Editura Ecou Transilvan.

Click!: Ați avut trei torturi spectaculoase. O adevărată desfășurare de forț

Alin Oprea: Prezentarea tortului a fost făcută la piscină, cu elemente de pirotehnie specială. Au venit două torturi enorme, pe dreapta și pe snga, iar pe centru a apărut un tort din cer, cu o tiroliană, iluminată cu leduri, simbolizând caracterul transcendental al iubirii noastre, care vine din cer, nu de pe Pământ.Pentru asta îi mulțumim lui Nicușor Stan, patronul de la Ambasad’ Or, care a avut un aport deosebit la această nuntă de vis.

Click!: Medana, ai avut două rochii de mireasă. A doua, cea de prințesă, a atras atenția în mod

Medana: Ambele rochii sunt creațiile Soniei Trifan. E fenomenală. A muncit enorm la ambele rochii și a ieșit ceva de vis. Alina Bedeleanu make-up artist, profesor și fondator al Scolii de machiaj prostetic, s-a ocupat de machiajul meu care a fost superb, iar Monik Styles fondator Monik Styles Academy, trainer Internațional în domeniul coafurilor, este numărul unu în România.

Încălțările m-au rupt, am avut două perechi. Am stat pe niște tocuri foarte înalte la biserică, am crezut că sunt comode. Nici pe cei de la Jimmy Choo nu am putut sta, bani dați de pomană.

„Mai aveam nevoie de opt ore de nuntă”

Click!: Au fost foarte mulți artiști la nunta voastră. Parcă am asistat la un festival. A cântat toată lumea până la urmă?

Medana: Artiștii au fost foarte mulți, așa de mulți că unii nu au mai apucat să cânte, din păcate! Mai aveam nevoie de opt ore de nuntă. Cei care ne-au iubit și ne-au prețuit au fost acolo: Mirela și Elvis Năsturică (care au fost și nași), Mindora, Daniela Gyorfi, Julia Chelaru, tenoriiAlin Stoica, Adrian rcan și Mihai Napu,MioaraVelicu, Anca Țurcașiu, Gigi Gheorghiu, Cristi Dules, Radu Pietreanu, Axinte, Angela Rusu, Doinița și IonuțDolănescu, Maria Dragomiroiuși Bebe Mihu (care ne-au fost și nași), Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Alina Sorescu, Morris, Kamara, Adriana Bahmuțeanu, Claudia Ghițulescu, Vasilică Ceterașu, Maria Petchescu, Ionela Moruțan, Englezu etc.

Un alt moment emoționant a fost întâlnirea mea cu prietene de suflet, tare dragi mie, pe care nu le-am văzut de foarte mulți ani, una dintre ele fiind Comelli Ana, venită din Italia, special pentru nunta mea, căreia îi mulțumesc din suflet. Mitre Mina cu soțul Marius și Simona cu soțul Ciprian, care au venit din Spania, Simona Rotaru, din Germania, Nadia Kovacsz, din Oradea, Brigitte Selegean din Arad.

Țin să le mulțumesc din tot sufletul și să-i asigur de toată iubirea și recunoștința mea. Oamenii aceștia au găsit soluții, nu scuze ca alții, deși aveau motive bine întemeiate pentru care să nu vină.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191