Alin Simoiu de la Insula Iubirii și Lolrelai sunt într-o relație? Claudia Florescu i-a dat de gol: „V-am prins!” / VIDEO

Alin Simoiu de la Insula Iubirii și Lolrelai sunt într-o relație? Claudia Florescu i-a dat de gol: „V-am prins!” / VIDEO

Alin Simoiu de la Insula Iubirii și Lolrelai sunt într-o relație? Asta este întrebarea care stă acum pe buzele tuturor, asta după ce Claudia Florescu i-a dat de gol. Iată cum i-a filmat fosta concurentă de la Insula Iubirii pe cei doi, dar și ce le-a spus aceasta în cadrul unui videoclip pe care l-a făcut pe Instagram!

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Alin Simoiu și Lolrelai nu vorbesc des despre viața lor personală, iar acum pare că cei doi sunt într-o relație. Claudia Florescu i-a cam dat de gol. Iată ce a postat ea pe Instagram!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Alin Simoiu de la Insula Iubirii și Lolrelai sunt într-o relație?

Claudia Florescu, Lolrelai, Romeo Vasiloni, Alin Simoiu și mulți alții s-au dus ieri în gala RXF pentru a urmări un meci. Ei bine, fosta concurentă de la Insula Iubirii a stat lângă fosta ispită și lângă Lolrelai și i-a filmat pe aceștia.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

La un moment dat, Lolrelai îi spunea ceva la ureche lui Alin Simoiu și era foarte apropiată de el. Claudia Florescu i-a filmat și le-a spus acestora că i-a prins.

În ce relații au rămas Alin Simoiu și Bianca Giurcă, după ce s-au întors de la Insula Iubirii

În urmă cu mai multe zile, în exclusivitate pentru , site-ul numărul 1 de știri mondene din România, Alin Simoiu a declarat în ce relații a rămas cu Bianca Giurcă, după ce s-au întors de la Insula Iubirii.

Fostul concurent de la Insula Iubirii declara pe atunci că a fost alături de Bianca Giurcă după revenirea din Thailanda, deoarece știa că va trece printr-o perioadă grea. Mai mult decât atât, el mărturisea că nu se află într-o relație.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191