”Alina plânge la propria înmormântare!”. Oamenii au început să tremure când au văzut lacrimi pe chipul fetei din sicriu VIDEO

”Alina plânge la propria înmormântare!”. Oamenii au început să tremure când au văzut lacrimi pe chipul fetei din sicriu VIDEO

Apropiații Alinei, fata de 18 ani înmormântată joi la Vaslui, după ce a fost ucisă în Mangalia, s-au cutremurat când au observat, la un moment dat, lacrimi pe chipul tinerei din sicriu.  

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Sute de oameni au condus-o joi împietriți de durere pe ultimul drum pe Alina, tânăra de 18 ani omorâtă la Mangalia de cea mai bună prietenă a ei.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Rudele și apropiații tinerei au avut însă parte și de momente care cu greu pot fi descrise în cuvinte.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Potrivit Vremea Nouă, Alina părea la un moment dat că plânge, pe chipul fetei din sicriu putând fi observate lacrimi care i se scurgeau din ochii închiși.

Imaginile filmate, absolut cutremurătoare, pot fi văzute AICI.

Legiștii spun că este vorba despre un fenomen perfect natural, dar oamenii rămân convinși că au avut parte de o minune, iar Alina a plâns la propria înmormântare.

Uitați, plânge! Alina plânge cu noi!”, au spus cei din jurul sicriului, când au sesizat, înfiorați, că în colțul ochilor copilei din sicriu se zăresc urme umede, ca ale unor lacrimi. ”Alina plânge la propria înmormântare”, șopteau cutremurate rudele fetei.

Oamenii și-au făcut cruce și au izbucnit în plâns, răscolind o durere și mai profundă.

Medicii legiști spun însă că este vorba despre un fenomen normal, iar umezirea din acea zonă face parte dintr-un proces firesc în care intră trupurile neînsuflețite.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191