Alina Sorescu, mai fericită ca niciodată după separarea de Alexandru Ciucu! Totul are legătură cu un bărbat celebru

Alina Sorescu, mai fericită ca niciodată după separarea de Alexandru Ciucu! Totul are legătură cu un bărbat celebru

În anul 2022, viața artistei Alina Sorescu și a creatorului de modă Alexandru Ciucu s-a schimbat radical. După 12 ani de căsnicie, cei doi au decis să-și urmeze drumurile separat. Deși despărțirea oficială nu a fost încă confirmată prin acte de divorț, Alina Sorescu pare să-și fi găsit fericirea într-un mod neașteptat.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Separarea celor doi, marcată de conflicte privind custodia celor fetițelor

Separarea lor a fost marcată de conflicte privind custodia celor două fetițe ale cuplului. Cu toate acestea, Alina Sorescu a luptat pentru dreptul de a-și crește copiii și a continuat să se bucure de viață în ciuda provocărilor. Anul trecut a fost unul dificil pentru ea, dar acum pare că lucrurile s-au schimbat în bine.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Alina Sorescu este în culmea fericirii datorită unui proiect special în care va fi implicată. Artista se pregătește să urce pe scena Salii Palatului în cadrul spectacolului Disney 100 Concert, alături de Vlad Miriță și alți artiști talentați. Acest eveniment fabulos va readuce în prim-plan melodiile din cele mai iubite filme Disney, inclusiv din producții precum Mary Poppins, Lion King și Frumoasa și Bestia.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Alina Sorescu își dedică timpul și energia pasiunii sale pentru muzică

Cu toate că este în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu, Alina Sorescu își dedică timpul și energia pasiunii sale pentru muzică. Ea și-a îndeplinit un vis mare, interpretând rolul prințesei Elsa, un personaj adorat de cele două fetițe ale sale, Carolina și Raisa. Emoționată de această oportunitate, artista a mărturisit că acesta este momentul în care visul ei devine realitate.

Evenimentul va fi o călătorie fascinantă prin istoria Disney, iar Alina Sorescu se va transforma în diferite prințese Disney precum Viana și Jasmine, oferind publicului o experiență magică și plină de farmec.

Chiar și în mijlocul provocărilor personale, Alina Sorescu reușește să rămână puternică și să se concentreze pe cariera sa. Cu determinare și pasiune pentru muzică, artista continuă să inspire și să aducă bucurie publicului ei, dovedind că viața poate fi frumoasă chiar și în cele mai dificile momente.

Așadar, cu zâmbetul pe buze și cu inima plină de entuziasm, Alina Sorescu își pregătește intrarea pe scena Disney 100 Concert, unde va aduce magia poveștilor Disney în inimile spectatorilor și ale fetițelor sale. Oricât de dificilă ar fi viața, această artistă talentată demonstrează că pasiunea și determinarea pot învinge orice obstacol, transformând visurile în realitate și aducând lumina în viața celor din jur.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191