Alina Sorescu, maraton de 1 iunie! Ce program intens a avut artista! Fetițele ei nu au fost cu ea!

Alina Sorescu, maraton de 1 iunie! Ce program intens a avut artista! Fetițele ei nu au fost cu ea!

Alina Sorescu (36 ani) a avut parte de un 1 iunie încărcat. Artista a muncit din plin, iar alături de „Picii lui Soreasca”, au început dimineața cu o prezență la Radio ZU, care i-a înviorat pe cei mici. Mai apoi, au fost la Dino Parc, după care au cântat în centrul orașului Câmpina.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Cele două fetițe ale ei, Carolina (9 ani) și Raisa (6 ani), nu au putut fi alături de mămica lor, de Ziua Copilului, deoarece s-a nimerit ca această perioadă să coincidă cu programul pe care trebuie să îl petreacă alături de tatăl lor, Alexandru Ciucu.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Nu a avut fetele lângă ea de 1 Iunie

Artista este o adevărată profesionistă și a avut în jurul ei toți copiii, de care se ocupă de atâta timp, cu pasiune și dedicare. De curând, din trupa ei fac parte și fiicele sale, care se bucură că pot cânta cu mama lor. Din nefericire, de ziua copilului, acestea nu au fost alături de mama lor, cu toate că ele și-ar fi dorit să participe împreună cu colegii lor la toate activitățile grupului.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Am avut o zi cu multe activități pentru picii mei din trupă, copiii s-au simțit foarte bine, mai ales că am fost și la Dino Parc. Conform programului de vizită, de o săptămână cu o săptămână, 1 Iunie a fost în săptămâna de vizită a tatălui lor. Fetițele și-ar fi dorit să fie alături de pici și de mine, dar nu s-a putut”, a declarat, Alina Sorescu, pentru Click.

Alina Sorescu mai are câteva zile pline, după care pe îndrăgita artistă o așteaptă o vară în care va fi în vacanță, timp de 3 luni și jumătate, iar această perioadă o va dedica exclusiv fetițelor sale.

Alina Sorescu, în plin proces de divorț

În ceea ce privește procesul de divorț  cu designerul Alexandru Ciucu (47 ani), acesta nu s-a finalizat, urmând a se vedea dacă programul atipic de vizită, care s-a hotărât  în prealabil, va rămâne bătut în cuie, mai precis: o săptămână la mamă, o săptămână la tată. De precizat este faptul că procesul nu este unul de custodie exclusivă pentru niciuna dintre părți.

Rămâne de văzut dacă fetițele vor fi plimbate în continuare dintr-o parte în alta, de la mamă la tată și invers. Sursele apropiate cântăreței spun că vedeta abia așteaptă să se finalizeze divorțul, dorindu-și să își găsească liniștea alături de fetițele ei.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191