Alina Sorescu, mesaj radical după ce l-a învins pe Ciucu în instanță: „Nu uita…”

Alina Sorescu, mesaj radical după ce l-a învins pe Ciucu în instanță: „Nu uita…”

Alina Sorescu este în culmea fericirii după victoria obținută în lupta cu fostul ei soț, Alexandru Ciucu! Domiciliul celor două fetițe ale acestora, Raisa și Carolina, a revenit mamei, după o decizie a instanței din luna martie, în care se dispunea ca domiciliul celor două să se schimbe în fiecare săptămână, pentru a sta la ambii părinți.  

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Victorie de zile mari pentru faimoasa cântăreață, în lupta pentru fiicele ei! Alina Sorescu, în vârstă de doar 37 de ani, se află acum în culmea fericirii după victoria obținută în lupta cu fostul ei soț, Alexandru Ciucu! S-a decis ca domiciliul celor două fetițe ale acestora, Raisa și Carolina, să revenă mamei, după o decizie a instanței din luna martie, în care se dispunea ca domiciliul celor două să se schimbe în fiecare săptămână, pentru a sta la ambii părinți.  

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Astfel, după ce copii cântăreței au trebuit să se mute la fiecare 7 zile, instanța din țara noastră a decis să suspende hotărârea din luna martie, care a provocat o durere greu de îndurat pentru Alina Sorescu, cât și pentru fiicele ei. Cântăreața și fiicele ai au vărsat lacrimi în plină stradă după decizia instanței din luna martie, însă, acum, se pare că cele trei tocmai au primit cea mai bună veste din ultima perioadă!

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

„A fost o perioadă grea, eu ca mamă am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată”, a scris Alina Sorescu pe contul ei de Instagram, după victoria obținută în instanță.

Iar recent, artista a mai postat un mesaj radical pe contul de TikTok! Ea a scris, „nu uita: nu te naști puternic. Devii puternic.” Alina Sorescu și Alexandru Ciucu (47 de ani) au petrecut 12 ani împreună, însă cei doi nu se mai înțelegeau de o bună perioadă de timp, atunci când au anunțat divorțul.  

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191