Alina Sorescu, relație secretă cu un celebru prezentator TV: „Am încercat să fim un cuplu”

Alina Sorescu, relație secretă cu un celebru prezentator TV: „Am încercat să fim un cuplu”

Alina Sorescu (37 de ani) se află în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu (47 de ani), cel alături de care a atrăit ani de zile o frumoasă poveste de dragoste, dar care a ajuns la final. Cei doi au împreună două fetițe, dar neînțelegerile dintre ei i-a făcut ca nimeni să nu îi mai împace, așa că au decis să meargă pe drumuri separate. Totuși, înainte de relația cu designerul, artista a avut o legătură amoroasă cu un cunoscut prezentator TV.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Prezentatorul cu care a avut o legătură amoroasă

Cu multă vreme înainte de a-l cunoaște pe Alexandru Ciucu, Alina Sorescu a încercat să formeze o relație cu un îndrăgit prezentator de la noi. Este vorba despre Gabriel Coveșanu, cunoscut de toți drept Cove, cu care a încercat să se cunoască mai bine. Cei doi au ieșit la câteva întâlniri, însă și-au dat seama că nu sunt compatibil, având viziune diferite în ceea ce privește anumite chestiuni. Cel care a vorbit primul despre această legătură a fost chiar Cove.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Am fost timp de o lună împreună cu Alină. Am ieşit de câteva ori la filme, petreceri şi la mese. Am încercat să fim un cuplu, însă nu s-a putut. Fiecare are părerea lui şi se pare că nu ne potrivim ca mod de abordare a multor probleme. Nici nu ştiu dacă a fost o relaţie de iubire sau altceva”, declara Cove, în urmă cu ceva timp.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Prezentă în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, artista a venit să clarifice lucurile și a declarat că nu este nimic de ascuns și că într-adevăr au ieșit împreună, dar cu mult timp înainte să-l cunoască pe Ciucu.

Noi am fost colegi la TVR. Pe vremea aia eram colegă și cu tine. Și m-a invitat o singură dată la film. Atât, în rest, nimic altceva. Dar sunt și poze, am fost și fotografiați la film”, a declarat artista. Mai mult, ea a ținut să precizeze că acest lucru s-a întâmplat cu mult timp înainte să-l cunoască pe soțul ei.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu în proces de divorț

Vă reamintim că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în proces de divorț, acesta fiind unul de durată. Cei doi s-au căsătorit în 2010 și au decis să se despartă după 12 ani de mariaj. S-adecis ca domiciliul celor două fetițe ale acestora, Raisa (7 ani)  și Carolina (9 ani), să revenă mamei, după o decizie a instanței din luna martie, în care se dispunea ca domiciliul celor două să se schimbe în fiecare săptămână, pentru a sta la ambii părinți.  

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191