Alo, primarul Sandu Valerică din comuna Şirna! Mai aveti vreo treabă cu funcția sau vă cam incurcă?

Alo, primarul Sandu Valerică din comuna Şirna! Mai aveti vreo treabă cu funcția sau vă cam incurcă?

Noi acuzatii ii sunt aduse primarului comunei prahovene Sirna, Sandu Valerica, de catre mai multi locuitori.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Cea mai recenta plangere intrata in posesia noastra vine din partea unui locuitor al comunei care acuza primaria ca nu isi indeplineste atributiile.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Concret, barbatul ne-a semnalat ca asteapta de aproape 15 ani sa ii fie emis titlul de proprietate pe numele parintilor sai.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

„De mai bine de 15 ani mă rog de primăria comunei Șirna să emită Titlul de proprietate pe numele defunctilor mei părinți. Mi-au spus că mai durează. Cum este posibil așa ceva!?”, este mesajul transmis de locuitorul comunei.

Faptul ca „mai dureaza” s-ar putea datora programului incarcat al primarului, ocupat cu tot felul de alte manevre care sa ii aduca beneficii personale. Despre cat de „bun” edil este Sandu Valerica am mai scris AICI.

In cazul in care situatia prezentata de cititorul nostru nu se va rezolva, redactia noastra va face demersurile necesare pentru tragerea la raspundere a celor din administratia comunei Sirna pentru neindeplinirea obligatiilor de serviciu.

Fiindca, oricat de stapani ajung sa se creada unii odata asezati pe functie, banii pe care ii incaseaza sunt banii publici, iar raspunderea pentru incompententa este o conditie pe care functionarul public si-o asuma la preluarea mandatului.

Culmea, cazul barbatului care asteapta de 15 ani eliberarea titlului de proprietate nu este singular. Mai exista cazuri in care locuitorii nu isi primesc avizele decat foarte greu, unii chiar deloc, sau situatii in care primaria este abosolut inutila cand vine vorba de sprijinirea cetatenilor comunei.

Vom reveni pe subiect!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191