Alo, primarul Sandu Valerică din comuna Şirna! Mai aveti vreo treabă cu funcția sau vă cam incurcă?

Alo, primarul Sandu Valerică din comuna Şirna! Mai aveti vreo treabă cu funcția sau vă cam incurcă?

Noi acuzatii ii sunt aduse primarului comunei prahovene Sirna, Sandu Valerica, de catre mai multi locuitori.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

Cea mai recenta plangere intrata in posesia noastra vine din partea unui locuitor al comunei care acuza primaria ca nu isi indeplineste atributiile.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

Concret, barbatul ne-a semnalat ca asteapta de aproape 15 ani sa ii fie emis titlul de proprietate pe numele parintilor sai.

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

„De mai bine de 15 ani mă rog de primăria comunei Șirna să emită Titlul de proprietate pe numele defunctilor mei părinți. Mi-au spus că mai durează. Cum este posibil așa ceva!?”, este mesajul transmis de locuitorul comunei.

Faptul ca „mai dureaza” s-ar putea datora programului incarcat al primarului, ocupat cu tot felul de alte manevre care sa ii aduca beneficii personale. Despre cat de „bun” edil este Sandu Valerica am mai scris AICI.

In cazul in care situatia prezentata de cititorul nostru nu se va rezolva, redactia noastra va face demersurile necesare pentru tragerea la raspundere a celor din administratia comunei Sirna pentru neindeplinirea obligatiilor de serviciu.

Fiindca, oricat de stapani ajung sa se creada unii odata asezati pe functie, banii pe care ii incaseaza sunt banii publici, iar raspunderea pentru incompententa este o conditie pe care functionarul public si-o asuma la preluarea mandatului.

Culmea, cazul barbatului care asteapta de 15 ani eliberarea titlului de proprietate nu este singular. Mai exista cazuri in care locuitorii nu isi primesc avizele decat foarte greu, unii chiar deloc, sau situatii in care primaria este abosolut inutila cand vine vorba de sprijinirea cetatenilor comunei.

Vom reveni pe subiect!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191