Alo, SGU! N-aveti drum si pe strada Erou Gheorghe Mateescu?

Alo, SGU! N-aveti drum si pe strada Erou Gheorghe Mateescu?

Ca sa nu mai existe discutii despre caracterul selectiv al interventiilor de blocari/ridicari auto ale echipajelor SGU, avem o sugestie de facut astazi: pe strada Erou Ghe. Mateescu, doua autoturisme asteapta sa fie ridicate si amendate.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Unul dintre ele blocheaza trecerea pentru pietoni, iar celalalt a fost lasat, pur si simplu, in drum.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Si mai grav e faptul ca vizibilitatea in intersectie este aproape zero pentru cei care vin de pe strada fara prioritate si trebuie sa iasa in Ghe. Mateescu.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Asteptam reactia prompta a Politiei Locale si echipajelor SGU si in cartierele ploiestene, nu doar in zona centrala si strazile adiacente.

Foto: facebook/ info trafic Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191