Alo, SGU! N-aveti drum si pe strada Erou Gheorghe Mateescu?

Alo, SGU! N-aveti drum si pe strada Erou Gheorghe Mateescu?

Ca sa nu mai existe discutii despre caracterul selectiv al interventiilor de blocari/ridicari auto ale echipajelor SGU, avem o sugestie de facut astazi: pe strada Erou Ghe. Mateescu, doua autoturisme asteapta sa fie ridicate si amendate.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Unul dintre ele blocheaza trecerea pentru pietoni, iar celalalt a fost lasat, pur si simplu, in drum.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Si mai grav e faptul ca vizibilitatea in intersectie este aproape zero pentru cei care vin de pe strada fara prioritate si trebuie sa iasa in Ghe. Mateescu.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Asteptam reactia prompta a Politiei Locale si echipajelor SGU si in cartierele ploiestene, nu doar in zona centrala si strazile adiacente.

Foto: facebook/ info trafic Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191