„Am crezut că e o glumă proastă”. Lingouri de aur puse în cutiile poștale de un misterios Robin Hood, la o grădiniță și o școală din Germania

„Am crezut că e o glumă proastă”. Lingouri de aur puse în cutiile poștale de un misterios Robin Hood, la o grădiniță și o școală din Germania

Când Marina Hoffmüller, îngrijitoare la o grădiniță din orașul german Delmenhorst, a mers să caute corespondența în cutia poștală, nu i-a venit să își creadă ochilor: într-o folie, înfășurate într-o hârtie pe care scria „donație”, erau două lingouri mici de aur. Aproximativ 100 de grame de aur, în valoare de de euro. „La început, m-am speriat pentru că mi s-a părut înfricoșător și am crezut că este o glumă proastă”, a povestit Marina pentru Bild. 

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Ulterior, după ce o prietenă a confirmat că era aur adevărat, tânăra a fost incredibil de fericită: „Pentru mine este ca și cum aș fi câștigat la loterie!”. Dar mai ales pentru cei opt copii de care are grijă Marina. Cu cei aproximativ de euro, a refăcut curtea grădiniței și le-a cumpărat micuților jucării care ajută la dezvoltarea motrică și a limbajului. „Am achiziționat discuri tactile pe care copiii pot merge. Plăcile lingvistice și covorașele lingvistice sunt, de asemenea, noi”.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Marina Hoffmüller nu a fost singura care s-a bucurat de generozitatea misteriosului Robin Hood. În vacanța de vară, în cutia poștală a unei școli primare din Hude, nu departe de Delmenhorst, a fost găsit, de asemenea, un mic lingou de aur, pe care, la fel, scria „donație”. 

Hoffmüller nu are, însă, nicio idee despre cine ar putea fi bunul samaritean. Cert este, crede ea, că trebuie să fie același. „Scrisul de mână de pe lingourile de aur este același”, a declarat tânăra într-un interviu pentru RTL. Și cine știe – poate că eroul anonim va pune ochii pe o nouă grdiniță sau școală, în vacanța de toamnă, unde își poate lăsa darurile de aur.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191